Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 11 – 17 martie 2019: Fecioarele își fac bagajele, Leii primesc semne de la astre

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/03/2019, 21:46
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 11 – 17 martie 2019: Fecioarele își fac bagajele, Leii primesc semne de la astre GALERIE FOTO
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 11 - 17 martie

Mihai Voropchievici a revenit pe micile ecrane pentru a prezenta ceea ce spun runele pentru toate zodiile din horoscop! Celebrul numerolog spune că runele anunță schimbări pentru Berbec, iar Taurul are o săptămână dificilă, care le-ar putea pune chiar și sănătatea în pericol.

Mihai Voropchievici a venit cu predicțiile făcute de rune pentru săptămâna 11 – 17 martie

BERBEC

Nativii născuți în zodia Berbec încep să iasă din amorțeală. Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, inspirați probabil de natura care renaște odată cu luna martie! Revigorare în toate planurile, bucurați-vă de viață.

TAUR

Nativii respectivi au o săptămână mai grea, care le pune la încercare gândirea și chiar și sănătatea. Aveți grijă de voi, vedeți cum vă raportați la muncă și odihnă, e o săptămână de încercări, care trebuie săvăprindă cu bateriile încărcate.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 11 - 17 martie
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 11 – 17 martie

Gemenii se confruntă cu schibări

GEMENI

Gemenii se vor confrunta și ei cu o săptămână dificilă, deoarece vor fi nevoiți să pornească noi proiecte, să cunoască noi oameni, să facă schimbări în viața lor, cu alte cuvinte! Se vor confrunta cu o suită de schimbări majore, la fel ca în cazul Berbecilor.

RAC

Aceștia au din nou posibilitatea de a discuta cu ceilalți, să nu mai trăiască în trecut, rezolvarea este numai dialogul. Dar, dialogul nu înseamnă monolog, așadar ascultă-i și pe ceilalți și nu le mai exclude din start părerile.

LEU

Este o săptămână foarte bună pentru nativii născuți sub semnul zodiacal Leu. Aceștia câștigă pe toate planurile, sunt favoriții săptămânii viitoare!

FECIOARĂ

Nativii muncesc mult, iar astrele le anunță o călătorie, în care se pot relaxa puțin, deoarece aceasta se poate transforma într-o atât de mult așteptată vacanță. Cert este că aveți nevoie de bagaje pregătite.

BALANȚĂ

Balanțele sunt loviți de efectul bumerangului! Pot afla un adevăr foarte important, care vine cu marcaj sau cu schimbare. Fiți atenți, ce ați sădit, aia veți culege.

SCORPION

Lăsați la o parte problemele și grijile, deoarece acestea sunt de domeniul trecutului. Pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună decât tot ce ați trăit până acum.

SĂGETĂTOR

Intră într-o săptămână cu daruri și cadouri, deoarece 8 martie se parecă se prelungește pe tot parcursul lunii. Cineva se gândește intens la voi.

CAPRICORN

Relaxați-vă și nu vă mai faceți griji pentru alții. Mergeți să-i vedeți pe cei apropiați, pentru că le este dor de voi. Scăpați de ipohondria din capul vostru.

VĂRSĂTOR

Nativii din această zodie visează cu ochii deschiși la lucruri bune. Ori o schimbare de locuință, ori a locului de muncă. Dar doar una poate fi favorabilă.

PEȘTI

Nativii năcuți în zodia Pești vor acum totul, dar sunt sfătuiți să aibă răbdare. Tot ce înseamnă lucruri bune, surprize plăcute, toate sunt făcute pentru cei care au răbdare. Vremea ta va veni si ea!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×