Horoscop Mariana Cojocaru, săptămâna 3-9 martie 2019: Probleme în viața de familie pentru Berbeci

Alexandra Chivu   
în Horoscop
01/03/2019, 16:10
Horoscop Mariana Cojocaru, săptămâna 3-9 martie 2019: Probleme în viața de familie pentru Berbeci GALERIE FOTO
Horoscop Mariana Cojocaru, săptămâna 3-9 martie 2019

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Bebecii au probleme în săptămâna 3-9 martie 2019. Astrologul a anunțat discuții în viața de familie. Iar, cum aceasta este cel mai important segment, este recomandată multă grijă la cuvintele pe care mulți le punem pe seama supărării.

Horoscop Mariana Cojocaru, săptămâna 3-9 martie 2019

Nativii zodiei ar trebui să fie mai răbdători, să gândească acum mai mult ca niciodată de două ori înainte de a spune ceva. Toate schimbările provin din faptul că planete de pe Karma Negativă din Capricorn se aliniază. Aceasta le afectează cariera, poziția socială și viața de familie.

Horoscop Mariana Cojocaru, săptămâna 3-9 martie 2019: Probleme în viața de familie pentru Berbeci
Astrologul Mariana Cojocaru anunță schimbări în viața Berbecilor

Berbec

Cu toate că se anunță în mare parte numai vești rele, partea bună este că Mercur va intra în Constelația zodiei și va rezona cu Kiron și Norocul Divin. Lucrul acesta prevede o veste bună pentru comunicatori și terapuți. Cât despre Karma Negativă din Capricorn, aceasta afectează cariera, poziția socială și viața de familie.

Taur

Patronul astral al Taurilor este în Vărsător, cu Lună Albă și Lună Neagră. Unii pot miza pe vrabia de pe gard, când vine vorba de sentimente.

Gemeni

Patronul astral al Gemenilor este Mercur, iar acesta va intra în Berbec. Astrologul Mariana Cojocaru alarmează în privința intențiilor celor din jur, așa că mare, mare atenție.

Rac

Luna Albă este patroana voastră astrală, care este în rezonanță cu Luna Neagră în Vărsător. Karma este în zodia voastră, sănătatea cere investiții, iar meteorologul atrage atenția asura gestionării câștigurilor.

Leu

Se anunță trădare, acum că Luna Neagră și cea Albă este în sectorul parteneriatelor și căsătoriei.

Fecioară

Karma Negativă este în Fecioară la graniță cu Leul sau Karma Pozitivă care sunt în Vărsător la Graniță cu Peștii. Nativii zodiei, care de regulă sunt pozitivi, vor avea câteva motive de tristețe în această perioadă.

Balanță

Vărsătorii și Balanțele sunt romantice în această perioadă, dat fiind faptul că Venus, patronul astral, este în Vărsător.

Scorpion

Nativii pozitivi ai zodiei știu cum să-și arate dragostea față de oameni, iar lucrul acesta se va vedea în această perioadă mai mult ca niciodată.

Săgetător

Astrologul Mariana Cojocaru anunță pentru unii nativi trădare în amor sau mai rău…chiar aceștia pot fi trădați în amor.

Capricorn

Capricornii pot fi înșelați sau pot înșela în dragostea sau bani. E recomandat să vă feriți de Săgetători sau Scorpioni la locul de muncă.

Vărsător

Iubiți din toată inima, însă unii pot iubi și pe altcineva, așa că aceștia pot trăda, de vreme ce Luna Neagră este în rezonanță cu Venus și Luna Albă.

Pești

Vă dau bătăi de cap dilemele existențiale, așa că vă puteți înfuria rău în intervalul 3-5 martie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×