Horoscop Minerva pentru luna martie 2019! Principalele provocări pentru fiecare zodie

Alexandra Chivu   
în Horoscop
01/03/2019, 14:16
Horoscop Minerva pentru luna martie 2019! Principalele provocări pentru fiecare zodie GALERIE FOTO
Horoscop Minerva pentru luna martie 2019!

Conform horoscopului lunar Minerva pentru luna martie 2019, fiecare zodie are parte de câteva provocări pe care, dacă le lasă în plata Domnului, cursul vieții lor va fi altul. Însă, dacă vor trece peste ele cu mult calm și diplomație, totul se poate transforma într-o simplă situație dificilă care le va deschide orizonturile și le va da un plus de bunătate.

Horoscop Minerva pentru luna martie 2019! Principalele provocări pentru fiecare zodie

Mai mult, astrele anunță, pentru unele zodii, o comunicare foarte bună, lucru care aduce întotdeauna numai bine. De asemenea, cei vizați de schimbări, în luna mărțișorului, sunt nativii zodiei Gemeni, care trebuie să îți traseze o linie clară în minte între sentimente și alte lucruri care le umblă prin viață, cum ar fi munca.

Horoscop Minerva pentru luna martie 2019! Principalele provocări pentru fiecare zodie
Fiecare zodie are parte de câteva provocări în luna Martie

Berbec

În martie 2019, nativii zodiei Berbec pot primi un sac de informații pe care să le împărtășească cu oamenii din jur. Venus și Saturn, ce nu pot răspunde tuturor problemelor lor din poziția pe care o au, le vor susține cauza, așa că nu au decât să mulțumească pentru ce li se întâmplă și să se bucure intens.

Taur

Luna va proteja, în luna martie, nativii zodiei Taur. În general, sora mai mică a Soarelui ajută semnul zodiacal chiar și în poziția obișnuită și joacă rolul de cea mai ascensionată planetă.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni vor trebui în această lună să delimiteze clar sentimentele de alte lucruri. Trebuie să se ocupe mai mult de această latură și, de asemenea, să aibă mai multă încredere în sentimentele lor, pentru a se putea desfășura în voie.

Rac

În martie, Racii nu vor fi protejați doar de Jupiter, ci și de Saturn, care tratează Racul de regulă distant. În această lună, aceștia vor acționa ca un lider, sunt plini de încredere și de bunăvoie.

Leu

Unele situații care au loc în această lună le-ar putea ridica multe semne de întrebare, așa că mare grijă la toate semnele din jurul vostru.

Fecioară

În luna mărțișorului, nativii zodiei Fecioară vor fi nevoiți să rezolve probleme pe care până acum le-au lăsat în urmă. De asemenea, aceștia se concentrează în martie foarte mult pe muncă, atât de mult încât parcă vor pleca din propria lor viață în această lună.

Balanță

Vă așteaptă numai lucruri bune în prima lună de primăvară. În general, perioada aceasta va fi plină de schimbări atât interioare, cât și exterioare.

Scorpion

Marte este stăpânul Scorpionului, iar acesta nu se află într-o poziție foarte bună, așa că luna aceasta vă va slei de putere. Martie vă va pune la încercare, așa că este recomandat să aveți mai multă încredere în voi.

Săgetător

În martie sunteți protejat! Cu toate că vor apărea diferite discuții, nu vă veți lăsa păgubași, ba chiar veți lupta în continuare.

Capricorn

Vă așteaptă o surpriză minunată, iar Luna vă va deveni aliat în tot ce faceți în martie. Totul va fi legat de iubire în prima lună de primăvară.

Vărsător

Se anunță o lună norocoasă pentru voi. Este un moment bun pentru relaxare, sunteți plini de voie bună, lucru care va aduce bucurie și oamenilor din jurul dumneavoastră.

Pești

Martie se anunță o lună destul de sensibilă pentru voi. Important este să nu lăsați totul la voia celui de sus, după cum aveți tendința uneori. Acționați dacă simțiti, spuneți-vă oful dacă ceva vă macină și iubiți când este momentul de iubit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×