Horoscopul pentru Mărțișor. Află ce îţi rezervă astrele în prima lună de primăvară

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/03/2019, 03:00
Horoscopul pentru Mărțișor. Află ce îţi rezervă astrele în prima lună de primăvară GALERIE FOTO
Horoscopul lunii martie vorbeste despre dragoste!

Horoscopul lunii martie vorbește despre iubire tuturor zodiilor, mai puțin una. Cu toții se vor bucura de clipe de neuitat în sânul familiei, iar cei singuri au șanse reale să-și întâlnească marea iubire. Excepție face Capricornul, care trebuie să renunțe întâi la orgoliul lor imens!

Așa arată horoscopul lunii martie pentru toate zodiile

Berbec

Luna martie aduce o energie pozitivă pentru nativii zodiei Berbec. O vei duce bine pe toate fronturile. De exemplu, te vei bucura de armonie în familie. Relațiile vor fi foarte benefice, iar circumstanțele vor fi potrivite pentru rezolvarea celor mai grave subiecte. Cu toate acestea, nu apleca urechea la ce spun ceilalți.

Taur

Luna mărțișorului îi va aduce o energie pozitivă Taurului, mai ales când vine vorba de relații. Aceia dintre voi care sunt singuri vor avea o mare șansă să-și întțlnească sufeltul pereche. Tu trebuie doar să ieși mai mult din casă. Vei avea parte de stabilitate în carieră, astfel încât nu trebuie să depui atâta efort. Nu-ți va aduce un mare avantaj să depui efort prea mare la locul de muncă în această perioadă.

Horoscop luna martie
Horoscopul lunii martie spune ca cei singuri si-ar putea gasi sufletul pereche

Gemeni

Gemenii nu-și vor arăta public afecțiunea, cel puțin în luna martie. Chiar dacă sentimentele tale sunt deja puternice, vei prefera să petreci timp cu partenerul acasă, în intimitate. Relațiile pe termen lung vor avansa, dar cei singuri nu vor obține prea multe în această privință. Relațiile din această perioadă vor fi doar de prietenie.

Rac

Când vine vorba de carieră, poți întâmpina unele probleme minore în luna martie. Orice Rac va trebui să se confrunte cu lipsa motivației. În plus, dacă nu ești suficient de concentrat, poți pierde o informație importantă sau poți face o greșeală. Nu trebuie să te îngrijorezi, însă, consecințele vor fi ușoare, și ar trebui să înveți din ele.

Leu

Luna martie aduce schimbare pentru Leu. În sfârșit va fi o perioadă în care Leii vor reuși în viața personală, însă la serviciu lucrurile încep să scârțâie. Doar un moment de neatenție este suficient pentru a face o greșeală. Trebuie să te concentrezi mai mult, ceea ce este destul de obositor.

Fecioară

Această lună va fi axată în special pe carieră, chiar dacă gândurile tale ar putea zbura într-o altă direcție. Va fi foarte important pentru cei din zodia Fecioară să se concentreze pe ceea ce fac. Greselile minore cauzate de lipsa de atenție pot duce la mari probleme. Nu ar trebui să vă neglijați nici inima în martie.

Balanță

În luna martie, astrele vor continua să fie în favoarea persoanelor singure. Nu rata șansa de a-ți întâlni sufletul pereche și privește atent în jur. Balanța se poate astepta la situații pașnice si armonie în familie. Cel mai bine te vei simți acasă. Chiar dacă ești prea rezervat, nu trebuie să te abții să-ți exprimi sentimentele și să îi lauzi pe cei din jur.

Scorpion

Datorită influenței lui Venus, Scorpionii se vor descurca în relații. Vei emite o energie pozitivă de care partenerii potențiali vor fi atrași cu siguranță. Deci, cei singuri nu vor duce lipsă de potențiali parteneri. Încrederea ta de sine va fi tot mai mare. Ai grijă să nu devii prea grijuliu.

Săgetător

În luna martie, relațiile serioase se vor dezvolta precum și relațiile familiale și cele între prieteni. Pe de altă parte, nu te poți aștepta la multă pasiune în această perioadă, deci Săgetătorii singuri nu vor avea noroc în a-și găsi un potențial partener. Ar trebui să îți redirecționezi energia altundeva.

Capricorn

Capricornul trebuie să renunțe la orgoliul lor imens, altfel vor avea parte de probleme în luna martie. În aceste condiții, sufletul pereche nu-și va face apariția nici în luna mărțișorului. Cei căsătoriți, se vor bucură să petrecă timpul liber alături de familia lor.

Vărsător

Situația pe plan personal se va redresa în martie. Te poți aștepta la energii pozitive. Fiecare Vărsător va excela în comunicare, deci vei putea să cunoști pe cineva din sexul opus rapid și ușor. Este o abundență de parteneri, deci cei singuri nu vor fi plictisiți.

Pești

În carieră, martie le promite Peștilor multe evenimente. Vor fi oportunități de afaceri interesante și va trebui să te gândești dacă sunt cu adevărat ofertante. Prin urmare, s-ar putea să te afli în fața unei dileme. Dacă ești confuz, nu ezita să îți te consulți cu colegul sau prietenul apropiat pentru sfaturi, nu este nici o rușine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×