Horoscop zilnic: joi, 9 aprilie 2020. Scorpionii își încarcă bateriile în familie

Bogdan Solomon   
în Horoscop
08/04/2020, 14:19
Horoscop zilnic: joi, 9 aprilie 2020. Scorpionii își încarcă bateriile în familie
Horoscopul zilei de joi, 9 aprilie. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți prezintă horoscopul zilei de  joi, 9 aprilie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere sentimental, pentru că ai ocazia să petreci timp în compania persoanei iubite. Uitați de griji și faceți în așa fel încât perioada de izolare să vă întărească relația.

Horoscopul zilei de joi, 9 aprilie. Scorpionii se refac în familie

Dacă ești născut în zodia Scorpion, distanțarea socială nu mai pare un necaz atât de mare, ba dimpotrivă. Asta pentru că familia este locul în care obișnuiești să îți reîncarci bateriile după o perioadă grea, iar acum ai nevoie de așa ceva mai mult ca niciodată.

Berbec

Dacă ai o relație specială cu animalele, azi te vei dedica lor în totalitate, pentru că primești de la ele acea energie pozitivă de care aveai nevoie. O plimbare prin parc sau prin pădure alături de câinele tău ar avea efect de relaxare totală, și te întorci acasă cu bateriile încărcate, cu plămânii aerisiți și cu un zâmbet mare pe chip, simțind o fericire deplină. Ai nevoie de un animăluț de companie în această perioadă. Ceea ce poate el să îți ofere este de zece ori mai mult decât ai putea găsi la un om, așa că nu ignora acest sfat. Acordă-le puțină atenție și vei fi răsplătit!

Taur

Cel mai bine ar fi să tratezi orice provocare a acestei zile cu un dram de modestie și de cumpătare! Cenzurează fiecare reacție, ca nu cumva să dai drumul prea tare la robinetul de energie, de impulsivitate. Este nevoie să reprimi orice manifestare în exces, pentru că ce-i prea mult strică. Nimic din ce depășește normele firești nu e în avantajul tău, deci nu cheltui peste măsură, nu munci peste program, nu ridica tonul mai mult decât este cazul, nu te aventura mai departe decât se cuvine. Totul trebuie făcut cu măsură, cu limite acceptate de bună voie, pentru că orice abuz te va costa. Las-o mai domol cu energia!

Gemeni

Banii au și un rol festiv, pentru că îi poți cheltui acum pentru un adevărat motiv de sărbătoare. Efectele cumpărăturilor pe care le faci azi sunt maxime, va bucura la culme pe cei care primesc ceea ce ai de oferit, pentru că ești generos și îți place să vezi bucuria celor care deschid cadourile. Nu te uiți la bani dacă în joc este fericirea unor persoane pe care le îndrăgești, și ești pregătit să le oferi totul doar pentru o zi fericită alături de ei. Afacerile îți merg bine, deci îți poți permite un bonus doar pentru fericirea ta și a celor dragi, deci nu ar fi de mirare să dai o raită prin mall și să vii acasă cu un obiect scump pe care toată lumea îl visa.

Rac

Varietatea oamenilor, personalitățile atât de diverse cu care intri azi în contact, te fac ceva mai tolerant cu lumea, descoperind că nu-i poți schimba pe ei, orice ai face. Trebuie să le mai treci cu vederea micile defecte, trebuie să mai și taci când ceva nu îți place, pentru că, la urma urmei, nimeni nu e perfect. Contactul cu oamenii e cea mai bună lecție a iertării, pentru că, dacă pui la suflet orice fleac, orice vorbă, orice atac, îți faci rău, în timp ce lor… puțin le pasă! Dacă ai o relație complicată cu cineva, azi vezi că nu este nici prima nici ultima situație de acest fel pe lume, deci ai putea deveni mult mai indulgent, iertându-i comportamentul nepotrivit.

Leu

Ascultă foarte atent ce îți transmite conștiința, pentru că ea înțelege cel mai corect situația de față. Dacă simți că ceva te trage de mânecă să nu faci un anumit pas, respectă acest semnal de alarmă, pentru că vine din interiorul tău care privește lucrurile dintr-un unghi diferit decât ar vrea inima. Poate ți-ai dori acel lucru, dar nu ți se dă voie și dacă nu ai resurse de energie, e și normal să bați pasul pe loc. Lasă lucrurile să treacă fără să te implici, deocamdată, de parcă nu ar fi întrunite acum toate condițiile favorabile unui succes deplin. Stai pe loc, nu acționa: așa îți dictează conștiința!

Fecioară

Apa are pentru tine o semnificație aparte. De acolo îți extragi energia, liniștea, bucuria, sau de acolo vine sănătatea. Acordă mai multă atenție elementului apă în tot ce te înconjoară. Dacă ai vreun lac sau un râu prin apropiere, trage o fugă acolo și petrece câteva minute pe malul lui, privind și respirând, pentru că efectele psihice vor fi de-a dreptul miraculoase. Și o vizită la spa sau la piscină sau oriunde ai avea de-a face cu purificarea prin apă, ți s-ar potrivi de minune. Dar dacă nu ai alte variante la dispoziție, ajunge să te cufunzi la finalul zilei sub duș și să-ți imaginezi că acea apă te purifică în profunzime și odată cu ea se duc la vale toate grijile. Încearcă!

Balanță

Când vezi ce bine evoluează un proiect, e și normal să vrei și mai multe și să ajungi și mai repede la scopurile propuse. Te grăbești, începi să sufli mai tare în pânze pentru că ești nerăbdător să culegi laurii victoriei finale. A fost un proces îndelungat, ai muncit mult să ajungi aici, iar acum se pare că ești pe ultima sută de metri. La câtă răbdare ai avut, ar trebui să îți domolești energia, pentru că nu mai este mult până la succes. Dacă te grăbești tocmai acum, s-ar putea să scapi din vedere unele detalii. Păstrează-ți tonusul viu, dar nu sări peste etape doar ca să vezi totul mai repede finalizat!

Scorpion

Azi sursa ta principală de energie pozitivă este familia. Cât timp primești de la cei dragi atâta iubire necondiționată și, mai presus de toate, atâta înțelegere, ești capabil de orice pentru binele lor. Pot avea loc evenimente cu totul speciale în sânul familiei, ceea ce vă apropie mai mult, leagă și mai frumos relațiile, arătând lumii un exemplu de viață de familie reușită. Se simte armonia, fericirea, dialogul plăcut, înțelegerea, încât nimic nu ți se pare mai minunat decât să faci totul pentru și alături de cei dragi. Ești recunoscător pentru felul cum te completează în toate!

Săgetător

Ceea ce îți iese din minte azi este demn de o competiție de succes, în care poți fi învingătorul. Nu te lăsa dominat de cei care sunt mai agresivi din fire, pentru că ei atât așteaptă: să te enervezi. Ai alte instrumente prin care te poți remarca. Ai o creativitate debordantă, îți vin ideile pe bandă rulantă, deci pune-le mai bine în valoare și folosește-te de ele pentru a-ți demonstra superioritatea în fața celor care nu știu altceva decât să critice sau să se certe. Nu pica în plasa lor, pentru că nu vei mai fi la fel de creativ dacă vei deveni nervos, agitat, impulsiv, pus pe harță.

Capricorn

Astăzi dai dovadă de totală încredere față de planurile pe care le dezvolți pas cu pas. Nici urmă de îndoială, niciun semn de întrebare cu privire la direcția în care mergi. Cu o asemenea atitudine succesul nu este departe! Chiar dacă nu ai ajuns încă acolo unde ai visat, vorbești despre planul tău ca și cum ar fi deja împlinit, scopul atins, și este perfect așa, pentru că de fapt chiar vizualizezi rezultatele finale. Și când ești atât de sigur, nu mai este decât o chestiune de timp până la ele! Ești călăuzit de propria intuiție spre roade excelente, care deja se prefigurează la orizont în cea mai benefică formă.

Vărsător

Te gândești la ceva anume, dar nu te opri la o singură variantă! Este un moment în care ți se dă voie să emiți cât mai multe variante ale aceluiași scop, pentru că se poate ajunge la el din mai multe direcții. Nu există o singură cale de a accede la acel mare vis, ci te afli pe tărâmul tuturor posibilităților. Nu te crampona de o singură idee, nu te mulțumi cu o singură opțiune, ci trebuie să ai curajul să explorezi și să inventezi mai multe scenarii. Dintre toate, nu doar unul va avea efecte excelente, dar dacă te oprești la o singură cale și acesta se poticnește, ai fi decepționat.

Pești

Exact acel lucru de la care nu mai aștepți nimic și pe care l-ai trecut pe linie moartă, poate reveni spectaculos în prim plan, cu o energie nouă! Îți dă chef de schimbare, deci nu te mulțumi cu rutina, cu monotonia, cu banalul, pentru că nu te caracterizează. Ia taurul de coarne și aprinde din nou scânteia unor inițiative personale aducătoare de succes. Nu ești genul care așteaptă minuni de la altul, ci le poți declanșa chiar tu. Ideea inspirată care îți este astăzi insuflată din senin are efecte fantastice. Te implici cu entuziasm într-un plan de care depinde întreaga familie, iar roadele bune nu vor întârzia să apară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×