Horoscop zilnic: joi, 7 februarie 2019. Lucrurile nerezolvate pun bețe în roate unei zodii!

Alexandra Chivu   
în Horoscop
06/02/2019, 18:52
Horoscop zilnic: joi, 7 februarie 2019. Lucrurile nerezolvate pun bețe în roate unei zodii! GALERIE FOTO
Horoscop zilnic, joi, 7 februarie 2019

Conform horoscopului zilnic, joi, 7 februarie 2019, cei vizați de astrologi sunt nativii zodiei Fecioară, care au lăsat lucruri nerezolvate în ultima perioadă, astfel că acum simt că toți îi pun piedici în a-și îndeplini activitățile.  Însă, unii vor fi mai norocoși și vor primi din partea celor din jur multe cuvinte de laudă și admirație sau chiar un cadou surprinzător din partea celor dragi.

O altă zodie va avea astăzi parte de evenimente care vin într-un ritm amețitor peste tine, așa că tu nici nu știi cum să te adaptezi, iar totul s-ar putea încheia înainte ca măcar tu să-ți dai seama ca a început.

Horoscop zilnic: joi, 7 februarie 2019

Oricum ar fi, dacă simți că nu mai poți face față unor întâmplări din viața ta, poți să te duci câțiva pași în spate și să te întrebi dacă totul merită, cum să faci față sau dacă nu ai putea face alte lucruri în tot acest timp.

Horoscop zilnic: joi, 7 februarie 2019. Lucurile nerezolvete pun bețe în roate unei zodii!
O zodie a lăsat lucrurile nerezolvate, așa că acum simte că cineva îi tot pune bețe în roate

Berbec

Previziunile astrologice pentru nativii zodiei Berbec anunță că aceștia joi, 7 februarie 2019, au parte de evenimente cărora nu știu cum să le facă față. E recomandat să te retragi câteva minute și să te întrebi dacă totul merită sau e în zadar.

Taur

Nativii zodiei Taur au parte de o zi cu probleme de ordin financiar, lucru care nu va fi în folosul tău. Se pare că totul pică la momentul nepotrivit.

Gemeni

Este posibil ca joi, 7 februarie 2019, să îți stăpânești greu emoțiile în fața unor situații. În a doua parte a zilei îți vei reîncărca bateriile cu energie pozitivă probabil petrecând în sânul familie.

Rac

Astrele anunță o veste proastă! Ești nevoit să lucrezi peste program, pentru a duce la capăt un proiect care nu mai suferă amânare.

Leu

Nu e recomandat să aduci modificări într-ale dragostei, căci există riscul să te lovești de rezistența celor din jur.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară au o zi în care trebuie să rezolve lucrurile lăsate baltă în ultima perioadă. Cu toate acestea, când vine vorba despre parte sentimentală, se poate vorbi despre tot ce e mai frumos și sensibil din interiorul tău.

Balanță

Se anunță o pauză joi, 7 februarie 2019. Se pare că îți pui multe întrebări, printre care și una legată de situația în care ești și mai ales de singurătate de care ai parte.

Scorpion

În ultima perioadă ai exagerat cu unele lucruri, dat fiind faptul că treci printr-o perioadă stresantă. E recomandat să te oprești, căci vei realiza că îți faci rău cu mâna ta.

Săgetător

Intuiția ta nu minte niciodată, lucru care ți se confirmă și astăzi, 7 februarie 2019. Ți se afeverește ceva în legătură cu o persoană din anturajul tău, însă ți-ar fi plăcut să nu fie adevărat.

Capricorn

În ultima perioadă ai tot încercat să treci peste unele nemulțumiri din partea celor dragi, iar acum te simți folosit.

Vărsător

Succes deplin pe plan financiar, însă nu dai semne că ai obosi nici măcar un pic, astfel că devii o sursă de energie și inspirație.

Pești

Este o zi favorabilă pentru începuturi! Vin spre tine propuneri tentante care îți captează atenția, astfel că esti dispus să te implini în diferite proiecte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×