Horoscop zilnic: joi, 5 septembrie 2019. Gemenii se eliberează de trecut

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
04/09/2019, 15:33
Horoscop zilnic: joi, 5 septembrie 2019. Gemenii se eliberează de trecut
Horoscopul zilei de joi, 5 septembrie. Sursa foto: avantaje.ro

Ziua de joi, 5 septembrie aduce o serie de schimbări importante pentru cea mai mare parte a nativilor, mai ales din punct de vedere al vieții sentimentale. De aceea, FANATIK le recomandă să dea dovadă de flexibilitate în relația cu persoana iubită.

Horoscopul zilei de joi, 5 septembrie

Se anunță o zi complicată, dar benefică pentru cei născuți în zodia Gemeni, întrucât au ocazia să pună punct unor probleme care îi macină de foarte multă vreme. Fie că vorbim despre sfera profesională, sau, din contră, lucruri ce țin de viața amoroasă, un lucru e cert: a venit momentul eliberării de trecut.

Berbec

Te așteaptă activități dificile, cărora va trebui să le faci față. Prin urmare, sfatul nostru pentru tine este să îți păstrezi mintea limpede și să lași deoparte alte detalii care te-ar putea abate de la obiectivele tale. Nu este exclus să apară și unele tensiuni cu persoana iubită, așa că încearcă să cântărești bine fiecare pas, înainte de a acționa.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de joi, 5 septembrie. Sursa foto: revistateo.ro
Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de joi, 5 septembrie. Sursa foto: revistateo.ro

Taur

Chiar dacă mai e destul până la weekend, îți stă mintea numai la distracții. N-ai chef de nimic altceva în afară de petreceri și clipe de relaxare în compania celor dragi.

Gemeni

E o zi bună pentru tine, chiar dacă pare greu de crezut. Ai ocazia să te eliberezi odată pentru totdeauna de problemele trecutului, așa că nu ezita. Regretele nu-și mai au rostul, privește încrezător spre viitor.

Rac

Încearcă să tratezi orice situație cu obiectivitate, mai ales în plan sentimental. Seara se anunță, în schimb, liniștită, ai putea primi vizita unui prieten apropiat care să te binedispună.

Leu

Te confrunți cu o puternică instabilitate emoțională astăzi, pe fondul unei stări de nesiguranță care te încearcă de ceva vreme. De parcă n-ar fi fost de ajuns, persoana iubită are tendința de a pune la îndoială chiar și cele mai profunde sentimente, lucru care te afectează extrem de tare. Încearcă pe cât posibil să-ți păstrezi calmul. Vor veni și zile mai bune, chiar dacă acestea par acum foarte departe.

Fecioară

De astăzi, te-ai hotărât să abordezi într-un mod total diferit relațiile cu persoanele dragi.Anumite dorințe te vor inspira să faci o serie de schimbări în privința comportamentului tău. Încearcă să nu exagerezi, totuși.

Balanță

Ai parte de o mare surpriză astăzi.  Este posibil ca un obiect valoros pe care îl considerai pierdut de multă vreme să apară ca prin minune. Spre seară, ai ocazia să te bucuri de momente frumoase și relaxante în compania prietenilor.

Scorpion

Ai tendința de a judeca persoanele din jurul tău bazându-te doar pe aparențe, lucru care nu îți face deloc cinste. Încearcă să analizezi oamenii cu mai multă atenție, dacă vrei să-i cunoști și ține minte: respectul aduce respect.

Săgetător

Nu ești în cea mai bună formă astăzi, mai ales din cauza unor probleme cu partenerul de viață. În plus, prieteni buni ar putea provoca dezamăgiri crunte. Chiar dacă ruperea relațiilor pare cea mai bună soluție, nu ai de ce să te îngrijorezi.

Capricorn

Se anunță o zi destul de ușoară pentru tine. Singura problemă ar putea fi dată de o ușoară lipsă de modestie. Îți recomandăm să fii cumpătat, nu căuta laude pentru fiecare lucru pe care îl faci. Modestia îți va aduce mai multe beneficii, crede-ne pe cuvânt.

Vărsător

Te deranjează astăzi  tot felul de apeluri telefonice sau vizite din partea unor persoane necunoscute, ori mesaje neplăcute din partea rudelor. Astrologii îți recomandă să închizi telefonul pentru o perioadă, dacă vrei să ai parte de puțină liniște.

Pești

Nu este exclus să pierzi  anumite lucruri, așa că ai mare grijă. Ține în siguranță toate obiectele de valoare. Spre seară, câteva ore de relaxare cu un film bun ar fi varianta ideală pentru a-ți reîncărca bateriile, mai ales că te așteaptă o perioadă agitată.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×