Horoscop zilnic: joi, 29 august 2019. Racul cheltuie într-un impuls de moment toate economiile

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
28/08/2019, 16:03
Horoscop zilnic: joi, 29 august 2019. Racul cheltuie într-un impuls de moment toate economiile
Horoscop zilnic pentru data de 29 august 2019, joi. Citește aici ce ți-au rezervat astrele. Sursa foto: realitatea.net

Astrologii prevăd pentru horoscopul zilei de 29 august, joi îndrăgostiri, promisiuni, dar și întâlniri ratate. Partea financiară nu este tocmai roz pentru pești și rac, în timp ce balanța urmează să semneze un contract bănos. Nativii născuți în zodia fecioară trebuie să învețe să-și rezole singuri problemele.

Horoscop zilnic pentru data de 29 august, joi

Berbec

Nu este cazul să vă alarmați pentru că știți cum să vă descurcați în orice situație dificilă. O mărire de salariu neașteptată vă va permite achitarea unor datorii mai vechi.  Vei avea o zi ușoară și fără probleme care să-ți dea dureri de cap.

Taur

Nu mai sta pe gânduri și rezolvă-ți problemele de cuplu până nu își bage altul coada. S-ar putea să fie prea târziu și nu vei mai avea ce repara. Nu mai ezita și împacă-te cu partenerul de viață dacă nu vrei să-l pierzi.

Gemeni

Ai o soluție pentru fiecare problemă pe care o întâmpini. Unii prieteni te roagă să le dai o mână de ajutor. Dați dovadă de multă răbdare și amabilitate. Persoanele singure au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche.

Horoscop zilnic pentru data de 29 august 2019
Află horoscopul zilei de joi pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: evz.ro

Rac

Vrei să strângi câteva economii pentru zile negre, dar într-un impuls de moment îi cheltui pe toți. Impulsivitatea s-ar putea să-ți strice ziua și să rămâi supărat. Nu face ceva ce ai putea regreta mai târziu.

Leu

Renunță la egoism și ajută-ți prietenii care au nevoie de ajutor. Calcă-ți pe inimă și vei fi răsplătit înzecit. Profită de timpul liber și stai mai mult cu persoana iubită. În ultima perioadă ai cam neglijat-o și nu este un lucru bun.

Fecioară

Nu te mai plânge în stânga și-n drepta pentru că nu vei rezolva nimic. Cel puțin nimic bun. Oamenii sunt răi și abia așteaptă să te bârfească pe la spate. Rezolvă-ți singur problemele fără a apela la ajutorul amicilor.

Balanță

Înainte de a lua o decizie importantă legată de domeniul afacerilor, gândește-te de nouă ori înainte. Nu îți recomandăm să te grăbești, ba dimpotrivă, analizează toate fațetele situației. Înconjoară-te de prieteni, nu de hiene.

Scorpion

Simți nevoia să epatezi și să arăți cât de multe lucruri știi. Caută momentul oportun pentru a-ți arăta inteligența nativă. Cu o glumă bună spusă la momentul ideal vei reuși să impresionezi oamenii potriviți.

Săgetător

Ai parte de câteva întâlniri amoroase, dar sunt șanse mici să se concretizeze ceva. Nu fi dezamăgit, Cupidon are pregătită persoana potrivită. Poate nu ești tu suficient de pregătit pentru o dragoste pentru tot restul vieții.

Capricorn

Astăzi ai cuvintele la tine, iar talentul tău oratoric îți va aduce mult succes. Un proiect nou sau o avansare la locul de muncă sunt imediat după ușă. Trebuie doar să știi ce să spui și cum să spui. Profită de această oportunitate.

Vărsător

Nu mai încerca să le demonstrezi celor din jur anumite lucruri. Dacă ei nu le văd e pierderea lor, nu a ta. Nu te aștepta la laude de la prietenii apropiați. Încearcă să nu faci prea multe modificări în programul tău zilnic.

Pești

Traversezi o perioadă în care simți nevoia unei schimbări comportamentale. Ai nevoie de multă ambiție și răbdare dacă vrei să reușești. Schimbările nu vin de pe o zi pe alta. Situația financiară nu are tocmai roz pentru că ai multe datorii.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×