Horoscop zilnic miercuri, 28 august 2019. Săgetătorii primesc daruri importante

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
27/08/2019, 16:00
Horoscop zilnic miercuri, 28 august 2019. Săgetătorii primesc daruri importante
Horoscop 28 august 2019. Sursa foto: National Geographic

În noul horoscop, cel de miercuri, 28 august 2019, Săgetătorii vor fi cadorisiți. Sunt răsfățații acestei zile și au parte de tot felul de momente interesante. Este o zi în care se simt în largul lor, în care se simt apreciați și iubiți la justa lor valoare. Pentru ceilalți nativi, mijlocul săptămânii va fi unul cu suișuri și coborâșuri.

Horoscop 28 august 2019 pentru Berbec

Berbecii dau dovadă de o abilitate uluitoare pentru cei din jur. Sunt puși în situații în care trebuie să se descurce repede și eficient. Vor avea parte de tot felul de momente care îi vor motiva, iar asta contează cel mai mult pentru ei: să fie lăsați să se desfășoare așa cum știu ei.

Taur

Taurii vor avea parte de câteva vizite surpriză miercuri. Un prieten mai vechi le va trece pragul casei. Vor depăna amintiri și se vor bucura de momentele frumoase.

horoscop 28 august
Leii vor avea o zi de neuitat. Sursa foto: seahdesigns.com

Gemeni

Gemenii sunt preocupați mai mult de activitățile casnice. Vor tot timpul să renoveze, să mute mobila peste tot ori să achiziționeze lucruri noi în casă.

Rac

Racii pun mare preț pe loialitate și își vor da seama cine le este cu adevărat aproape și cine nu. Vor avea parte de adevărate revelații în această zi.

Leu

Leilor le merge bine. Primesc tot felul de vești importante de la persoane care se află peste mări și țări. Vor fi puși în situații favorabile din punct de vedere financiar.

Fecioară

Fecioarele renasc din propria lor cenușă. Ba pierd, ba câștigă. Sunt puse în tot felul de situații în care trebuie să dea dovadă de spirit cameleon. Și vor face față!

Horoscop 28 august 2019 pentru Balanță

Balanțele fac una și spun alta. Au tactica lor și urmăresc întotdeauna ținta potrivită. Sunt greu de dus cu zăhărelul, iar ziua de miercuri va scoate la iveală această latură vicleană a lor.

Scorpion

Scorpionii fac ce fac și ajung mereu în gura lupului. De data asta vor fi trași la răspundere pentru declarațiile pe care le fac pe la colțuri.

Săgetător

Săgetătorii primesc numeroase cadouri și sunt răsfățații acestei zile. Dau de un noroc nesperat și sunt extrem de încântați.

Capricorn

Capricornii nu mai știu ce să facă pentru a-și reveni din punct de vedere profesional. Brusc li se îneacă toate corăbiile și nu mai au multe speranțe. Trebuie să învețe să fie tari.

Vărsător

Vărsătorii rup pisica în două și fac pace cu persoanele care merită. Se impun și asta e tot ce contează acum: să fie liniștiți și împăcați cu ei înșiși.

Pești

Peștii trec cu bine peste micile răfuieli de dimineață, dispute care se produc la locul de muncă. Au parte de multe situații destul de complicate, dar peste care vor trece măiestuos.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×