Horoscop zilnic, marți, 27 august 2019. Peștii primesc reproșuri din toate părțile

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
26/08/2019, 16:30
Horoscop zilnic, marți, 27 august 2019. Peștii primesc reproșuri din toate părțile
Horoscop 27 august 2019. Sursa foto: El Espanol

Vești neplăcute pentru Pești în cel mai nou horoscop, cel de marți, 27 august 2019. Potrivit horoscopului zilnic, acești nativi de apă se vor confrunta cu multe reproșuri. Oamenii din jur îi vor trage de mânecuță chiar și dacă vor faci lucruri bune, iar situația va deveni de-a dreptul insuportabilă pentru ei.

Horoscop 27 august 2019 pentru Berbec

Berbecii sunt puși pe glume, însă cei din jur nu. Asta e o problemă, destul de mare având în vedere că acești nativi pot fi foarte supărăcioși dacă nu le cânți în strună. Au fost supărări și mai mari. Vor trece ei cu bine peste această zi!

Taurii pleacă la cumpărături cu gânduri mari și dau peste oferte de care ar fi bine să profite acum. Vor găsi anumite obiecte de care au nevoie în casă, nu neapărat utile, dar care se potrivesc de minune în decor.

Gemenii pun la punct ultimele detalii pentru un eveniment important care se va produce în viața lor. Au așteptări cam mari, însă cine știe ce le rezervă soarta? Nici astrele nu sunt sigure dacă va fi o zi bună până la capăt. Orice e posibil.

horoscop 27 august
Vărsătorii se ceartă cam mult. Sursa foto: lanacion.com.ar

Racii ies în locuri nemaivăzute, iar Balanțele au de stat la cozi interminabile

Racii descoperă locuri interesante în oraș și pornesc în explorarea acestora. O ieșire ca aceasta e binevenită, mai ales că acești nativi nu sunt cunoscuți tocmai pentru că le-ar plăcea să colinde lumea toată ziua.

Leii trăiesc precum adolescenții. Flirtează și se simt iubiți, fapt ce îi încântă și le dă o energie aparte, ba chiar devin mult mai carismatici și mai pozitivi.

Fecioarele se culturalizează mai mult. Se apleacă asupra anumitor domenii artistice și chiar studiază cu seriozitate anumie chestiuni, cel mai probabil pentru că vor să dezvolte un nou hobby.

Balanțele poartă mici răfuieli cu doamnele de la ghișeele pe la care vor sta la cozi. Vor fi extrem de agitate, iar răbdarea se va disipa încă de la prima oră a zilei.

Scorpionii se victimizează pentru a obține atenția colegilor de muncă, iar asta le poate aduce consecințe nebănuite. Nu merge la infinit cu această tactică!

Săgetătorii pun la cale o nouă investiție, de data asta într-un domeniu complet străin lor. Acești nativi sunt dispuși să riște.

Capricornii nu sunt tocmai în apele lor, așa că preferă să stea departe de mulțimi și de chicotelile celor din jur. Spre seară își revin și vor ieși în oraș.

Vărsătorii se implică într-o dispută cu o persoană care are o cu totul altă gândire, cu totul alte principii. Devin vehemenți și, pe alocuri, exagerează cu abordarea lor.

Peștii primesc multe reproșuri. Este ziua în care toate oalele se sparg în capul lor. Trebuie să dea dovadă de rezistență în fața atacurilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×