Horoscop zilnic: joi, 10 octombrie 2019. Berbecii suferă o dezamăgire cruntă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/10/2019, 14:40
Horoscop zilnic: joi, 10 octombrie 2019. Berbecii suferă o dezamăgire cruntă
Horoscopul zilei de joi, 10 octombrie. Sursa foto: avantaje.ro

FANATIK prezintă horoscopul zilei de joi, 10 octombrie 2019, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru cei mai mulți dintre nativi. Se anunță o serie de schimbări importante legate de casă și serviciu, mai ales că finalul anului se apropie cu pași repezi.

Ce surpriză ți-au rezervat astrele pentru ziua de joi, 10 octombrie

Chiar dacă majoritatea semnelor zodiacale au parte de energii pozitive în acest mijloc de săptămână, Berbecii trec prin momente mai puțin plăcute. Aceștia se văd nevoiți să facă față unor dezamăgiri în plan profesional și nu este exclus ca relația cu persoana iubită să aducă la rândul ei unele tensiuni.

Berbec

Ești tentat să abandonezi un proiect început cu mult entuziasm, în speranța că vei obține sume semnificative de bani. Lucrurile n-au mers tocmai cum ai plănuit, așa că încerci să dai înapoi. Sfatul nostru este să-ți păstrezi calmul. Ai grijă și de partenerul de viață, nu îl mai neglija.

Berbecii trec printr-o mare dezamăgire. Sursa foto: avantaje.ro
Berbecii trec printr-o mare dezamăgire. Sursa foto: avantaje.ro

Taur

Te încearcă o oarecare doză de pesimism la începutul acestei zile, însă evenimentele care vor interveni pe parcurs îți vor aduce o stare de spirit mult mai bună. Dacă nu ai reușit să întâlnești încă sufletul pereche, nu te întrista. Norocul îți va surâde exact atunci când te aștepți mai puțin.

Gemeni

O serie de treburi brocratice îți dau bătăi de cap astăzi și simți cum îți pierzi controlul. Noroc că persoana iubită îți sare în ajutor pentru a termina mai repede. În plus, spre seară te așteaptă o surpriză frumoasă din partea celor dragi.

Rac

Ești cam visător și ai tendința de a te lăsa purtat de val. Ai grijă, însă, pentru că neglijezi treburi importante care se pot întoarce împotriva ta. Privește, însă, cu optimism spre viitor: te așteaptă multe satisfacții.

Leu

O nouă şansă se arată în relaţia cu partenerii importanţi sau poate chiar în cea de suflet. Ai nevoie de mult curaj şi de maximă sinceritate pentru a-ți atinge obiectivul mult visat. Când vine vorba de bani, nu trebuie să-ți faci nicio grijă, situația este sub control.

Fecioară

Te așteaptă o zi uşoară, fără muncă, dar plină de activităţi relaxante care nu fac altceva decât să te binedispună, așa că bucură-te de aceste clipe fericite. În plus, persoana iubită ți-a pregătit o surpriză cât se poate de plăcută.

Balanță

E momentul să le arăți tuturor celor din jur care este adevărata ta valoare, așa că asumă-ți cu încredere orice riscuri. Colegii de la locul de muncă te vor invidia și, în plus, se întrevede o răsplată serioasă în plan financiar.

Scorpion

Te îndrăgostești lulea de o persoană foarte atrăgătoare, iar vestea cea mai bună e că sentimentele îți sunt împărtășite. Trebuie doar să îți iei inima în dinți și să faci primul pas. Ai puțin curaj și vei vedea că totul va fi bine.

Săgetător

Viața sentimentală nu trece prin cele mai bune momente, mai ales din cauza unui adevăr ținut ascuns o vreme lungă. Nu mai ai altă soluție, explică-i persoanei iubite situația cu toată sinceritatea. Vă leagă sentimente puternice, așa că o să te ierte, mai devreme sau mai târziu.

Capricorn

Nu e cea mai bună zi a ta. Pare să-ți fi dispărut chiar și cea mai mică urmă de energie, iar problemele tind să nu se mai termine. Spre seară, invită-ți prietenii în oraș, poate reușiți să vă mai relaxați puțin.

Vărsător

Ai parte de o zi perfectă, mai ales din punct de vedere profesional. Astrologii îți recomandă, totuși, să nu neglijezi perioadele de odihnă, pentru că ar putea apărea unele probleme de sănătate. Câteva ore de somn te vor pune imediat pe picioare.

Pești

Nu ești într-o dispoziție tocmai bună, astfel că astrologii îți recomandă să eviți pe cât posibil conflictele de orice natură. Spre seară, situația s-ar putea îmbunătăți, grație unor vești menite să îți readucă zâmbetul pe buze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×