Horoscop zilnic luni, 30 septembrie 2019. Berbecii și Săgetătorii sunt încercați de soartă

Dan Suta   
în Horoscop
29/09/2019, 15:12
Horoscop zilnic luni, 30 septembrie 2019. Berbecii și Săgetătorii sunt încercați de soartă
Horoscop 30 septembrie 2019. Sursa foto: timesnewnow.com

Conform celui mai nou horoscop, cel de luni, 30 septembrie 2019, Berbecii și Săgetătorii vor fi încercați de soartă și se vor preocupa foarte mult de rezolvarea anumitor probleme vitale. Pentru ei săptămâna debutează în forță, și nu neapărat cu lucruri foarte plăcute. Au nevoie de multe încurajări și de un psihic puternic.

Horoscop 30 septembrie pentru Berbec

Berbecii trebuie să rezolve câteva probleme ce țin de casă. Vor fi cu nervii la pământ pentru că nu ies lucrurile așa cum le preconizau.

Taur

Taurii sunt puși pe fapte mari. Merg la cumpărături și găsesc anumite obiecte la care visau de multă vreme. După amiaza va fi una relaxantă.

Gemeni

Gemenii sunt puși să facă o alegere importantă. Trebuie să fie extrem de precauți pentru că pot pierde niște sume importante de bani.

horoscop 30 septembrie
Peștii vor pune piciorul în prag. Sursa foto: enterforquantumhealth.com

Rac

Racii nu sunt foarte mulțumiți de cum evoluează relațiile dintre colegii de la locul de muncă. Vor pune piciorul în prag cu riscul de a părea oaia neagră.

Leu

Leii fac un pact cu o anumită persoană. Încep să se deștepte și să își urmărească interesul.

Fecioară

Fecioarele încep săptămâna cu mai puțină energie și mai puțin entuziasm. Simt nevoia unei evadări în natură, unei mici excursii. Poate că în acest sens vor primi o veste excelentă.

Balanță

Balanțele refac anumite evenimente din viața lor și se apropie tot mai mult de aflarea adevărului în speța care îi macină.

Horoscop 30 septembrie pentru Scorpion

Scorpionii se simt din ce în ce mai capabili să riște totul pe o carte. Se gândesc foarte serios să plece din țară în speranța unui trai mai bun.

Horoscop 30 septembrie pentru Săgetător

Săgetătorii simt că li se îneacă toate corăbiile, așa că vor recurge la o decizie radicală. Acum este momentul să îndepărteze de lângă ei oamenii care le fac rău cu simpla prezență.

Capricorn

Capricornii deschid cutia Pandorei și se află în centrul atenției din multe puncte de vedere. Pun cap la cap anumite chestiuni și sunt mai buni decât cei mai profesioniști detectivi.

Vărsător

Vărsătorii  trec prin momente interesante din punct de vedere profesional la început de săptămână. Primesc bani.

Horoscop 30 septembrie pentru Pești

Peștii taie și spânzură și iau decizii care îi vor afecta pe cei din jur. Dețin controlul unei situații de care depind mai multe persoane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×