Horoscop pentru luna octombrie. Zodiile care vor avea noroc cu carul

Dan Suta   
în Horoscop
29/09/2019, 13:25
Horoscop pentru luna octombrie. Zodiile care vor avea noroc cu carul
Horoscop pentru luna octombrie 2019. Sursa foto: puzzle-mania.de

Potrivit celui mai nou horoscop, cel pentru luna octombrie, mai multe zodii vor avea parte de un noroc de-a dreptul divin. Este vorba despre nativii Taur, Gemeni, Leu, Fecioară și Săgetător. Pentru aceștia, cea de-a zecea lună din an va fi extrem de benefică mai ales din punct de vedere financiar.

Horoscop luna octombrie 2019 pentru Berbec

Berbecii au parte de tot felul de revelații din punct de vedere sentimental în luna octombrie. Se vor dezmetici în legătură cu multe teme sensibile vieții lor.

Taur

Taurii au noroc la bani aproape toată luna. Din 10 octombrie încolo se întrevăd niște călătorii în interes de serviciu în străinătate, iar la final de lună vor primi un cadou important din partea unei persoane dragi.

Gemeni

Și Gemenii figurează pe harta astrală a norocului. Norocul la ei va fi în dragoste. Cea mai favorabilă perioadă va fi cuprinsă între 13 și 27 octombrie.

horoscop luna octombrie 2019
Pentru Vărsători, octombrie va fi luna marilor împăcări. Sursa foto: wallpapers13.com

Rac

Racii petrec timp prețios cu prieteni pe care nu i-au mai văzut de un car de ani. Acești nativi vor relega anumite relații pe care le considerau pierdute definitiv. Vor fi extrem de fericiți din acest punct de vedere.

Leu

Leii nu sunt strângăreți de fel, deci banii nu stau la ei. Nu știu nici ei cum se face, că mereu când se află pe marginea prăpastiei din punct de vedere financiar apare o soluție nouă.

Horoscop luna octombrie pentru Fecioară

Fecioarele au parte și ele de tot felul de momente frumoase în luna octombrie. Se află sub protecție divină și vor reuși să își atingă anumite țeluri. Trebuie să aibă grijă, în schimb, la alimentație și vicii.

Balanță

Balanțele vor fi cele mai căutate în această lună. Părerea lor va fi solicitată des, deci nu e exclus să capete niscaiva popularitate în următoarele 30 de zile.

Scorpion

Scorpionii pun mare preț pe stabilitatea financiară și pe relațiile cu cei dragi. Luna octombrie va fi decisivă din punct de vedere financiar pentru acești nativi.

Săgetător

Săgetătorii trec cu vederea anumite reproșuri primite de cei din jur și reușesc să se adune în cele mai potrivite momente. Vor avea o lună decisivă privind relația cu rudele. Finalul de lună le aduce o surpriză plăcută, cea mai mare din acest an.

Capricorn

Capricornii vor călători mult în luna octombrie. Pentru ei, lucrurile se vor schimba în bine în segmentul carieristic.

Vărsător

Vărsătorii fac pace cu anumite persoane cu care nu s-au avut la inimă în ultimele luni. Sunt pașnici și vor ca de acum să nu se mai repete anumite scene de care au avut parte cu prietenii.

Pești

Peștii duc tot greul de la locul de muncă și sunt pe punctul de a claca în octombrie. Nu e exclus să își dea demisia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×