Horoscop zilnic, duminică, 4 august. Fecioara găsește noi surse de venit

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Horoscop
03/08/2019, 17:09
Horoscop zilnic, duminică, 4 august. Fecioara găsește noi surse de venit
Citește ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 4 august. Sursa foto: libertatea.ro

Astrologii au pregătit horoscopul pentru ziua de duminică, 4 august. Citește în rândurile de mai jos ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte și află care sunt zodiile care au noroc la bani, dar și cele care trebuie să muncească mai mult.

Horoscop zilnic, duminică. Ce zodie va avea parte de o întâlnire amoroasă

Berbec

Ai greșit față de persoana iubită care nu vrea să-ți mai acorde o șansă. Vorbește deschis cu cineva apropiat. Ascultă sfaturile unei persoane în care ai maximă încredere. Găsește soluția care va readuce liniștea în viața ta.

Taur

Nu mai găsești subiecte comune cu prietenii pe care îi ai de atâția ani. Caută un cerc de amici în care să te simți bine și ești apreciat. Te gândești să te muți în alt oraș și deja ești în drum spre vizionarea unei case noi.

Gemeni

Nu încerca să insiști pe lângă prieteni care nu vor să-ți mai fie alături. Persoanele din preajma ta nu mai sunt sinceri cu tine. Mare atenție la câți bani cheltui. Nu arunca în stânga și-n dreapta cu bani pe obiecte inutile.

Rac

Partenerul de viață îți face o surpriză plăcută și îți pregătește o cină romantică în doi. Poate ar fi timpul să planifici vacanța mult visată. Vizitează un loc mai îndepărtat pe care îl ai pe listă de foarte mult timp. Nu mai sta pe gânduri.

Racul va avea parte de o cină romantică
Racul va avea parte de o cină romantică. Sursa foto: libertatea.ro

Leu

Selectează cu mai multă băgare de seamă prietenii care te înconjoară. Unii dintre ei profită de pe urma ta. E timpul să scapi de oamenii care te înjunghie pe la spate. Scapă de energiile negative și de obiectele care doar adună praf.

Fecioară

Astăzi ai multe surse de inspirație care îți vor aduce mâine o căruță de bani. Adaptează-ți ideile la realitate și vei vedea că în curând vei culege roadele. Caută o persoană în care ai încredere și propune-i o afacere de nerefuzat.

Balanţă

O persoană dragă îți face o vizită neașteptată. Ești foarte emoționat și te bucuri de timpul de calitate petrecut alături de această persoană. Stai mai mult lângă familie și consolidează relațiile care s-au răcit.

Scorpion

Este ziua ta liberă și decizi să te relaxezi. Uită de sarcinile de la serviciu și dedică-te concursurilor și jocurilor. Ieși din rutina zilnică și aventurează-te într-o experiență nouă din care vei rămâne cu amintiri foarte frumoase.

Săgetător

Toate planurile pe care le-ai pus în aplicare merg ca pe roate. Tot ce îți propui astăzi se va realiza până la asfințit. Este o zi fără stres în care te destinzi și îți încarci bateriile. Primești un cadou din partea familiei.

Capricorn

Astăzi este o zi fatidică. S-ar putea să pierzi ceva extrem de valoros. Poate fi vorba de iubirea unei persoane sau un obiect la care ții foarte mult. Încarcă-ți bateriile și nu mai sta treaz până târziu. Nu uita să te odihnești pentru o nouă săptămână.

Vărsător

Astăzi vei primi vești bune și mai puțin bune. Ai o zi foarte agitată și furtunoasă. Seara lucrurile se vor calma și se va așterne liniștea. Fă-ți timp pentru relaxare și odihnă. Nu uita de proiectele artistice pe care le-ai început.

Pești

Te gândești la soluții rapide care să te ajute să aduci mai multe venituri în casă. Astăzi ai succes pe toate planurile. O afacere nouă îți va aduce oameni buni și de încredere. Bazează-te pe prietenii care ți-au fost mereu aproape.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×