Horoscop zilnic: duminică, 30 septembrie: vești bune pentru taur

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/09/2018, 15:21
Horoscop zilnic: duminică, 30 septembrie: vești bune pentru taur
Planeta favorabilă zodiei taur, Pluto, aduce ghinion nativivilor scorpion

Zodiac zilnic, duminică, 30 septembrie: Unele zodii vor avea parte de relaxare. Acesta este ultimul weekend din această lună, de luni intră pluto în retrograd. Săptămânile ce urmează vor fi favorabile pentru nativii zodiei taur. Doar unele zodii vor avea parte de ceva mai puțin stres, restul trec prin diferite situații mai greu de depășit.

Berbec

Ai tot amânat un plan, până în momentul în care l-ai trecut toatl ca și uitat în mintea ta. Azi ai putea să-ți rezolvi unele aspecte pe care le-ai considerat uitate, dacă nu o vei face acum, îți vor da bătăi de cap în anii ce urmează.

Taur

Trebuie să-ți îndeplinești o dorință căreia nu i te poți opune. Stai liniștit, va deveni un fel de obsesie, iar dacă nu te vei ocucpa de ea, nu te vei mai putea bucura de nimic altceva.

Gemeni

Pune punct etapei pe care o simți de multă vreme închisă. E ca și cum ai trage de un câine mort. Zilele astea ai motive să te mândrești cu unele lucruri, azi nu te face nimic să te dai înapoi de la ceea ce simți și ce ești.

Rac

Simți nevoia să mediteți la misiunea ta pe acest pământ. Vei discuta în curând cu o persoană care îți va deschide calea spre un alt tip de gândire.

Leu

Stai pe loc din cauza unei intervenții ale unei persoane cam rău intenționate. Acum trebuie să stai să îi repari prostiile.

Fecioară

Azi e ziua distracției, petrecerile te așteaptă. Ai alături o persoană cu picioarele pe pământ care te trage când și când de mânecă atunci când o iei pe drumul greșit.

Balanță

Ești de obicei destul de sociabil și prietenos, doar că azi nu te simți bine în pielea ta din cauza unor anumite persoane. Fii cinstit cu tine însuți, știi cât de puțin contează felul în care te văd ei, așa că fii tu!

Scorpion

Unii îți spun că visezi, poate ar fi mai bine să te trezești la realitate. Toată viața ești judecat, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea. Azi vei fi lăudat și apreciat, mâine esști criticat și etichetat.

Săgetător

Azi poate fi o zi plăcută șă plină de relaxare, doar că trebuie să ai alături oameni de așa manieră. Te consumi emoțional extrem de tare, mai mult decât o faci de obicei.

Capricorn

Profită de fiecare invitație și de fiecare laudă pe care o primești, o energie pozitivă te înconjoară. Tu ești capul tuturor deciziilor importante, tu ești la cârmă!

Vărsător

Trebuie să petreci mai mult timp alături de cei dragi, familia este totul. Nu ai mai avut de mult reuniuni de familie, așa că acum este cazul. Doar așa îți poți încarca bateriile!

Pești

Nu te poți pune de acor dcu persoana iubită, viziunea voastră nu se potrivește în pivința unor evenimente. Ai o logică indistructibilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×