Ioana Boureanu, imagini incendiar de sexy pe Instagram

Raluca Ogaru    Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
29/09/2018, 14:51
Ioana Boureanu, imagini incendiar de sexy pe Instagram GALERIE FOTO
Ioana Boureanu, imagini incendiar de sexy pe Instagram

Fiica fostului politician, Cristian Boureanu, s-a pozat în niște ipostaze foarte sexy. Tânăra, în vârstă de 17 ani, iubește foarte tare viața de noapte a Capitalei, prin urmare,  aceasta nu pierde nicio ocazie să fie în văzul tuturor în cele mai de fiță cluburi ale Bucureșitiului. Blondina face spectacol și ia asupra ei toate privirile celorlalți la fiecare apariție.

Se pare că Ioana își trăiește din plin anii adolescenței. Petrecerile îi ocupă tot timpul fetei de doar 17 ani, unde dansează nebunește și provoacă priviri incitante, datorită frumuseții sale.

Ioana Boureanu, apariții din ce în ce mai incendiare

Ioana Boureanu, fiica fostului politician, apariție în costum de baie
Ioana Boureanu, fiica fostului politician, apariție în costum de baie

Cei 17 ani ai Ioanei se petrec în mare parte în miezul celor mai incendiare petreceri. Aceasta are o gașcă mare cu care se plimbă, sau iese la distracții în tot felul de pub-uri și cluburi. Tânăra este foarte activă în mediul online, postează foarte des pe site-urile de socializare fotografii cu ea în diverse ipostaze care îi fac pe unii care o urmăresc să viseze la mai mult. Ioana Boureanu se filmează des dansând sau trăgând din țigară în cadrul petrecerilor la care se află.

Cristian Boureanu, corecție forțată

Cei doi au fost într-un conflict continuu, doar că se pare că și-au revenit după ieșirea fostului politician din închisoare, după încăierarea acestuia cu oamenii legii. “Tata a declarat în ziare că eu sunt la el acasă şi totul este ok. Nu-i adevărat, nu ne-am văzut de când a ieşit din închisoare, iar eu nu sunt la el acasă, sunt în continuare cu mama mea. Nu ştiu dacă o să iau legătura cu el”, a declarat Ioana Boureanu pentru Click! în momentul libertății tatălui său. Anul 2016 a fost unul foarte controversat în familia Boureanu. Fostul politician a fost filmat în timp ce o târa în plină stradă pe fiica lui. După acel moment, agenții au început o investigație împotriva fostului deputat, Boureanu, unde a fost acuzat de rele tratamente aplicate minorului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×