Horoscop zilnic: duminică, 30 decembrie. Nativi Taur, fiți atenți la sănătate!

Victor Anghel   
în Horoscop
29/12/2018, 16:31
Horoscop zilnic: duminică, 30 decembrie. Nativi Taur, fiți atenți la sănătate!
Horoscop zilnic: duminică, 30 decembrie. Nativi Taur, fiți atenți cu sănătate

Astrologii au făcut previziunile pentru horoscopul zilnic de duminică, 30 decembrie și, odată cu dezvăluirile făcute pentru fiecare zodie în parte, ei le-au dat și câteva sfaturi celor aflați într-o situație delicată. De exemplu, nativii Taur le este recomandat să fie mai atenți la capitolul sănătate, în timp ce Peștii au multe sarcini de făcut astăzi, iar cei născuți în zodia Gemeni trebuie să ia o decizie importantă  în viața lor, care se află într-un moment extrem de delicat.

În urmă cu câteva zile, Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile runelor pentru Noul An, care ne bate la ușă. În plus, astrologii au spus care sunt zodiile norocoase din 2019, dar și cum arată horoscopul pentru cei mai importanți oameni din politica din România, respectiv: Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea.

Așa arată horoscopul de azi, 30 decembrie

În rândurile de mai jos, descoperi ce ți-au hărăzit astrele astăzi, 30 decembrie. După ce consulți horoscopul zilei, poți să le împărtășești și prietenilor tăi informațiile.

Berbec

Conform horoscopului zilnic de duminică, 30 decembrie, relațiile pe care Berbecii le au cu partenerii de viață, dar și cu cei de afaceri sunt bulversate în acest weekend. Este foarte posibil ca unele dintre contractele sau colaborările mai vechi să se destrame pentru totdeauna. Nu este exclus să fie vorba și despre un un divorț sau o separare de un partener de viață. Specialiștii îi sfătuiesc pe nativii acestei zodii să își controleze reacțiile și să fie prudenți la gânduri pe care le au, vorbele pe care le spun și, de ce nu, faptele pe care le fac.

Taur

Cei născuți în zodia Taur traversează la muncă o etapă nouă, care este plină de îndatoriri, cu activitate pe termen lung, însă, banii sunt pe măsură. Din nefericire, vor sta prost la capitolul sănătate. Recomandare: dozarea eforturilor și alternarea orelor de muncă cu cele de odihnă. Astrologii spun că segmentele aparatului renal și capul sunt vulnerabile și îi sfătuiesc pe Tauri să folosească mai mult remedii naturiste.

Gemeni

Azi, 30 decembrie, mai mult ca niciodată nativii Gemeni se simt ca într-o răscruce de drumuri: unul duce spre trecutul de care te simţi încă ataşat, iar celălalt, într-o direcție nouă despre care nu știu mare lucru. Astrologii sunt categorici pentru cei născuți în această zodie: trebuie să facă alegerea urgent, chiar dacă decizia e dificilă.

Rac

Potrivit horoscopului zilnic de duminică, 30 decembrie, Racii sunt cu zâmbetul pe buze de dimineață până seara. După lăsarea întunericului nativii acestei zodii vor trăi un moment încărcat de emoție, pe care atât ei, cât și partenerul de viață nu îl vor uita prea curând.

Leu

Mentalul nativilor Leu le este răscolit, astfel încât ar fi bine să vorbească foarte puțin și să evite deciziile majore. Călătoriile pe distanțe scurte sunt o altă temă importantă. În cazul în care sunteți nevoiți să plecați la drum, astrologii vă spun să circule cu prudență.

Fecioară

Ai grijă mare astăzi la momentele de iritare. Controlează-le. E posibil să ai o defecţiune în casă şi cel chemat să o repare să te dezamăgească, sau stilistul să nu facă ce i-ai cerut, provocându-ţi nemulţumire.

Balanță

Conform horoscopului zilnic de duminică, 30 decembrie, Balanțele beneficiază de multă energie și de șanse deosebite de a-ți schimba personalitatea și modul de relaționare cu ceilalți. Sunt momente favorabile ca să înceapă un program de îngrijire corporală și pentru trasarea unor noi planuri de viață. Ar fi bine să se gândească și la dezvoltarea ta personală prin participarea la cursuri și studii specifice. Specialiștii îi sfătuiesc să fie atenți la cheltuieli.

Scorpion

Unii dintre oamenii din jurul vostru nu-şi dau seama că aveți ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile voastre, iar acest lucru vă va răni și mai mult. Încercați să vă molipsiți un pic de la cei din jurul vostru care încearcă să vă distragă astfel atenţia de la grijile pe care le aveți în prezent.

Săgetător

Te afli într-o companie aparent plăcută, dar după câteva discuţii, vei începe să-i priveşti pe ceilalţi cu un dram de suspiciune, de parcă ai presimţi că au şi ceva de ascuns. Nu te baza întru totul pe promisiunile lor, pentru că ai putea avea de suferit de pe urma generozităţii ieşite din comun dar care nu se va materializa în nici un fel.

Capricorn

Relațiile nativilor Capricorn cu șefii sau cu reprezentanții instituțiilor oficiale sunt tensionate, dar  există șanse că unul dintre aceștia să îi ia sub aripă lui ocrotitoare. Astrologii le recomandă să se bazeze mai mult pe forțele lor, pentru că sprijinul altora este unul temporar. Încă un sfat: să se abțină de la riposte și remarci acide.

Vărsator

Primești un dar neașteptat și te vei minuna de el ore în șir. Spre după-amiază pui în aplicare planul pe care îl ai de mai multî vreme pentru acest moment.

Pești

Potrivit horoscopului zilnic de duminică, 30 decembrie, Peștii vor fi capabili să îndeplinească sarcini multiple. Foarte probabil, sunt legate de pregătirile pentru sărbătoarea de Anul Nou. Se pare că aveți un rol foarte important în aceste pregătiri, dar horoscopul recomandă să dați atenție și propriei sănătăți. Nu vă extenuați și încercați să preveniți în a fi afectați de stres, oboseală sau iritare. Așa că aveți mare grijă și de odihnă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×