Horoscop zilnic: duminică, 29 decembrie 2019. Scorpionii se abțin de la comentarii răutăcioase

Alexa Serdan   
în Horoscop
28/12/2019, 18:29
Horoscop zilnic: duminică, 29 decembrie 2019. Scorpionii se abțin de la comentarii răutăcioase
Horoscop zilnic pentru duminică, 29 decembrie 2019. Sursa foto: pixabay.com

Horoscopul zilei pentru duminică, 29 decembrie 2019, aduce vești nemaipomenite. Persoanele născute în zodia leu trebuie să nu mai facă pe „regele junglei”, în timp ce semnul zodiacal pești lenevește la greu și îi stă gândul doar la distracție.

Horoscop zilnic pentru a doua zi de weekend, 29 decembrie 2019

Berbec

Mare atenție la detalii și la deciziile pe care le iei. Înainte de a face pasul decisiv pune în balanță aspectele pozitive și negative. Este momentul să o iei de la capăt în mai multe domenii.

Taur

Rămâi cu picioarele pe pământ și nu-ți mai pierde timpul cu lucrurile inutile. Timpul este de partea ta, trebuie doar să ai mai multă răbdare. Rezolvă sarcinile pe care le ai pe ordinea de zi.

Gemeni

Emoțiile s-ar putea să-ți dea bătăi de cap. Amintirile din trecut ies la suprafață, iar lacrimile vor continua să cadă. Descarcă-te, dar nu cădea în depresie. Discută deschis cu un amic apropiat.

Rac

Pare că totul este sub control, dar s-ar putea ca stăpânirea de sine să se piardă. Eliberează-te de negativitate și stări proaste și ieși la aer. Fă o scurtă plimbare și scapă de gândurile negre.

Leu

Lasă mai mult de la tine, dar nu te lăsa călcat în picioare. Uneori este bine să fii puțin vulnerabil și sensibil. Fii mai generos și mai atent cu oamenii din jurul tău acum, de sărbători.

Fecioară

Te simți slăbit și epuizat și ai nevoie de o pauză. Închide-ți telefonul, vitaminizează-te și stai acasă, la căldurică. Pune mâna pe telecomandă și vizionează cele mai frumoase filme de comedie.

Balanță

În cercul de prieteni te simți cel mai bine. Și unde mai pui că primești și cele mai bune sfaturi. Ai ocazia să pui mai multe lucruri la punct și să-ți planurile pentru anul ce vine cu pași repezi.

Scorpion

Discuțiile în contradictoriu, comentariile răutăcioase și injuriile nu-și au locul astăzi. Dacă nu vrei să-ți strici bunadispoziție relaxează-te și încearcă să fii calm și prudent.

Săgetător

O persoană cu care ai multe în comun îți iese în cale. Vei afla repede că este sufletul tău pereche. Se naște o frumoasă poveste de dragoste care are mari șanse să ajungă la altar.

Capricorn

Ți se aprind călcâiele după o persoană pe care o întâlnești pentru prima dacă. Dacă până acum nu credeai în dragoste la prima vedere, acum este momentul să o faci. Invit-o la un film sau cină.

Vărsător

Simți că prinzi aripi și poți realiza tot ce ai în minte. Nu mai fii timid și ai mai multă încredere în tine. Succesul este la un pas distanță, trebuie doar să faci pasul potrivit, la momentul ideal.

Pești

Nu-ți mai arde să faci nimic și vrei doar să lenevești. Gândul tău zboară doar la petrecerea de Revelion. Relaxează-te și încarcă-ți bateriile pentru noaptea dintre ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×