Horoscop zilnic: sâmbătă, 28 decembrie. Peștii trebuie să repare greșelile colegilor

Bogdan Solomon   
în Horoscop
27/12/2019, 14:58
Horoscop zilnic: sâmbătă, 28 decembrie. Peștii trebuie să repare greșelile colegilor
Peștii au necazuri în prima zi de weekend. Sursa foto: axanews.ro

FANATIK îți aduce horoscopul de sâmbătă, 28 decembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune, pentru că te așteaptă o zi de weekend cu momente liniștite și relaxante în sânul familiei. Chiar dacă seara de Revelion se apropie cu pași repezi, ai tot timpul să pui la punct ultimele detalii pentru o petrecere pe cinste.

Peștii sunt dați peste cap de greșelile colegilor

Dacă ești născut în zodia Pești, așteaptă-te la o serie de probleme care ți-ar putea strica buna dispoziție cu care vei începe această zi. Chiar dacă nu e vina, ta, trebuie să te implici, întrucât colegul de muncă nu se simte capabil să rezolve situația. Îl poți certa mai târziu, dar acum ajută-l! E spre binele tău.

Berbec

Vei avea la dispoziție două destinații la fel de tentante și nu te vei putea hotărî pe care să o onorezi. E greu să ajungi și într-o parte și-n cealaltă în aceeași zi, deși vei încerca, pentru că, dacă trebuie să renunți la una din ele, vei rămâne mereu cu gândul la cealaltă, întrebându-te dacă ai făcut alegerea potrivită. Nu fugi după doi iepuri în același timp, pentru că s-ar putea să-i pierzi pe amândoi. Cântărește atent care dintre cele două alternative ți se potrivește și alege-o pe aceea!

Taur

Lași o impresie bună, de profesionist bine pregătit și de om matur, încât vei intra în vizorul celor mai interesante evenimente. Se aud vești dintre cele mai bune cu privire la cariera ta, ceva ce poate avea implicații de perspectivă. Este posibil să te apropii de rezultatul final al unui proiect la care ai lucrat din greu multă vreme. Azi ai șansa de a urca o treaptă mai sus în ierarhie, iar succesul se poate calcula și într-un venit mai bun.

Gemeni

Nu calcula prea mult bugetul de care dispui, pentru că nu vei fi mulțumit de rezultat. Încearcă să nu faci cheltuieli inutile. Trebuie să începi să mai aplici unele măsuri cu privire la banii personali, pentru că s-au cam împuținat rezervele în timp ce lista de datorii tot crește. Nu te lăsa impresionat de cei care se plâng întruna din cauza sărăciei și a lipsurilor, pentru că te pot influența negativ și vei începe să vezi în jur doar pericole, crize și alte motive de decepție.

Rac

Nu insista dacă observi că planurile făcute pentru azi nu înaintează orice ai face. Schimbă imediat direcția spre o altă activitate care ar putea avea rezultate mult mai bune. Te simți blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai urnește, dar, decât să pierzi vremea căutând explicații, mai bine renunță, deocamdată, la tot, și apucă-te de proiectele de care nu ai mai avut timp. Când o ușă ți se trântește în nas, undeva, sigur se deschide o fereastră în altă parte și trebuie să profiți imediat de alternativele pe care le ai la dispoziție.

Leu

Ești un pic cam agitat și ai tendința de a-i irita și pe alții cu modul tău ceva mai agresiv de comunicare. Atenție la cineva din preajma ta care e ca un butoi cu pulbere și abia așteaptă cea mai mică scânteie de scandal ca să sară în aer. Poți deveni scânteia care-l face să explodeze, dar și stimulentul de care avea nevoie pentru a ieși dintr-o pasă proastă. În loc să-l enervezi, l-ai putea stimula să-și canalizeze energia în exces spre o activitate cu adevărat benefică atât lui, cât și ție.

Fecioară

Te cam joci cu sentimentele celui drag. Este o atitudine veselă care te prinde de minune, totul e să nu creadă că glumești pe seama sentimentelor sale, pentru că atunci vă va pieri amândurora toată veselia. Buna dispoziție se menține în cuplu și trăiți evenimente fericite împreună, iar relația cu familia este la înălțime. Se vede pe chipul tău că te simți bine și trăiești cu entuziasm fiecare clipă în compania celui drag. Iubirea te face să te manifești liber, ca un copil fără griji.

Balanță

Ai un mare vis în minte, dar parcă nu-l mai poți păstra doar pentru tine. Începi să-l împărtășești cu alții și vei descoperi atâția oameni care au aceleași vise. Dacă vă uniți forțele, fiecare cu ce știe mai bine, ați putea grăbi momentul mult așteptat al împlinirii lor. Ascultați părerile celor din jur, schimbați opinii, împărtășiți fiecare din experiența proprie, pentru că fiecare are câteva ponturi bune pe care le-ați putea folosi. Încearcă să ții cont și de sfaturile primite!

Scorpion

Nu prea îți ies treburile așa cum ai fi dorit, încât vei spune că e o zi înțesată de ghinioane și piedici. Parcă nimic nu merge, nimic nu înaintează și e normal să abordezi o atitudine negativistă și pesimistă când vezi câte se adună. Oricâte eforturi ai depune dacă vezi că anumite planuri stau pe loc, mai bine le abandonezi pentru o vreme, ca să te reapuci de ele altădată, când vei depăși aceste hopuri. Nu insista asupra acelor aspecte care nu au nicio șansă să se rezolve azi, mai bine ia o pauză!

Săgetător

În orice colectiv, cineva trebuie să-și asume rolul de lider pentru că are ceva mai mult curaj. De data aceasta tu ai putea fi omul potrivit pentru a trasa direcția. Toți îți vor recunoaște valoarea, superioritatea și autoritatea. Te vei simți bine în această postură de șef, mai ales că nimeni nu te contrazice, ci ți se supune cu respect. Într-o astfel de atmosferă, vă veţi uni cu toţii forţele într-un scop comun pe care îl puteţi atinge doar dacă liderul îşi îndrumă supuşii cu talent şi pricepere.

Capricorn

Ai chef de discuții, de socializare, însă nu ai parte de cei mai potriviți interlocutori. Ai nimerit într-un anturaj în care planează ostilitatea, tăcerea pune stăpânire peste toți încât e o povară și pentru tine să păstrezi atmosfera vie în astfel de medii. Ai un tonus viu care mobilizează pe toată lumea la mai multă acțiune. Dacă nu ai interveni în acest spațiu cu aerul tineresc și cu dorința de distracție, toți s-ar complăcea într-o liniște mohorâtă. Sosirea ta seamănă cu o rază de soare.

Vărsător

În acest moment, iubirea ți se pare cel mai de preț lucru pe lume, aceasta îți oferă cele mai plăcute senzații. Orele petrecute în compania celui drag ți se par de neînlocuit și trăiești totul cu intensitate maximă. Dacă dragostea nu a intrat încă în viața ta, ea poate să apară acum la orizont întruchipată de o persoană care ți se pare perfectă! Sunteți gata să vă îndrăgostiți, dar, fiind idealist, ai tendința de a-l vedea pe cel drag într-o aură de personaj de poveste.

Pești

O gafă infantilă comisă de un coleg te ține acum pe loc. Trebuie să lupți alături de el să repare greșeala, însă cel mai tare te doare faptul că nu ai avut nicio vină. A fost numai contribuția lui, iar acum încearcă să se șteargă pe mâini de această faptă, pasând vina pe umerii altuia. Ce-i drept, o face cu un dram de umor și de ironie, nu cu răutate, dar nu meriți să dregi oalele sparte de altul, oricât de buni prieteni ați fi. Dacă celălalt a greșit, să repare, fără să te atragă în greșeala sa!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×