Horoscop Cristina Demetrescu pentru 2020. Două zodii vor avea un an greu

Alexa Serdan   
în Horoscop
28/12/2019, 16:34
Horoscop Cristina Demetrescu pentru 2020. Două zodii vor avea un an greu
Ce aduce anul 2020 pentru fiecare zodie în parte, potrivit horoscopului realizat de Cristina Demetrescu. Sursa foto: pixabay.com

Astrologul Cristina Demetrescu a consultat astrele și a pregătit previziunile astrologice pentru următorul an. Horoscopul lui 2020 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor, dar vor fi și semne zodiacale greu încercate care vor fi nevoite să treacă peste numeroase obstacole, transmite România TV.

Ce aduce horoscopul Cristina Demetrescu pentru următorul an pentru fiecare zodie

Berbec

Dcaă anul acesta ai tot căutat echilibrul perfect între carieră și familie, din 2020 nu va mai fi nevoie să alegi. Axeză-te pe carieră pentru că ai multe oportunități de promovare. Norocul este de partea ta, dar fii atent la impulsivitate. Nu lua nicio decizie în pripă.

Taur

2020 este anul schimbărilor, studiilor și călătoriilor. Îmbină lucrurile care-ți fac plăcere cu munca și vei avea numai de câștigat. Ideile și investițiile îți vor aduce o situație financiară foarte bună. Ai grijă de sănătate și mergi la medic dacă nu te simți în largul tău.

Gemeni

Anul viitor vei descoperi care sunt principiile pe care te bazezi. Vei deveni un alt om și vei rămâne surprins în fața propriilor schimbări. Destinul îți rezervă un an profitabil în care poți economisi bani frumoși pe care îi poți investi într-o mașină sau o locuință.

Rac

Renunță la grijile inutile și descoperă sensul vieții. Soarta este în mâinile tale și poți realiza tot ce-ți pui în minte. Partenerul de viață este de partea ta și te susține necondiționat. Nu-ți face probleme, schimbările din 2020 vor fi unele pozitive.

Leu

La capitolul carieră stai excelent, iar în ceea ce privește viața personală vei intra perfect în elementul tău. Lasă-te provocat și dus de val. Frumusețea vieții este să treci prin mai multe situații din care să înveți o lecție notabilă. Și ceilalți vor învăța de la tine.

Fecioară

Cariera și familia vor pe aceeași lungime de undă și ai nimic de reproșat în aceste domenii. Nu risca să investești economiile familiei pentru că s-ar putea să ai de pierdut. Fii cu ochii în patru și în ceea ce privește amenzile sau impozitele.

Balanță

Bagaje, hărți și călătorii în țări îndepărtate, așa va arăta anul următor pentru tine. Nu apuci să-ți tragi suflul că o iei de la capăt. În ceea ce privește relația amoroasă s-ar putea să existe câteva certuri mai serioase sau chiar despărțiri. Nu este un an ideal pentru iubire și relații noi.

Scorpion

Se anunță un an liniștit în care vei avea timp pentru toate micile plăceri ale vieții. Nu sunt lăsate deoparte nici iubirea sau prieteniile. Comunicarea și imaginația vor ieși la iveală și vei reuși să așterni pe foaie multe idei. Te vei învârti în lumea scrisului sau a predării.

Săgetător

Te simți fără valgă și nu te mai mulțumește nimic legat de casă și familie. Te arunci în muncă. Programul de la serviciu te va face mai calculat și mai econom. Deschide ochii și fii atent la riscurile pe care ți le asumi anul viitor.

Capricorn

În 2020 nativul capricorn va fi greu încercat și va trece prin multe situații dificile. Cauți un vinovat pentru starea ta sufletească, dar nu ai pe cine să arăți cu degetul. Învață din propriile greșeli și încearcă să nu le mai repeți. Fă schimbări la nivel profesional.

Vărsător

Anul următor îți este dedicat. Este o perioadă în care rănile se vindecă și descoperi noi forțe pentru a merge mai departe. Poate acum simți că nu mai ai putere, dar vei reuși să te regăsești și să descoperi o etapă foarte frumoasă. 2020 este un an potrivit pentru a te îndrăgosti.

Pești

Independența pe care o cauți va ieși în calea ta în 2020. Este anul în care te muți într-o altă țară și o iei de la zero din mai multe puncte de vedere. Nu vei mai fi confuz și vei știi ce vrei de la viața ta. Canalizează-ți energia pe lucruri constructive.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×