Horoscop 2020. Mihai Voropchievici, previziuni pentru fiecare zodie. Racii fac alegeri importante, Balanţele se regăsesc prin dragoste

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/12/2019, 20:23
Horoscop 2020. Mihai Voropchievici, previziuni pentru fiecare zodie. Racii fac alegeri importante, Balanţele se regăsesc prin dragoste GALERIE FOTO
Mihai Voropchievici a spus totul despre astrele pentru 2020. Sursa foto - facebook

Horoscop 2020. Mihai Voropchievici a prezentat previziuni pentru fiecare zodie în parte. A făcut-o, ca de fiecare dată, la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri ascunse”. Un lucru este cât se poate de clar – dacă ești rac atunci trebuie să știi că urmează un an cu alegeri importante. Și balanțele trebuie să fie atente.

Horoscop 2020. Mihai Voropchievici, previziuni pentru fiecare zodie

BERBEC – Fiți mai cumpătați în 2020.

TAUR – Sinceritatea este răspunsul la una dintre lecțiile din 2019, dar și pentru 2020. Nu vă temeți să spuneți și să arătați ceea ce simțiți. Nimic nu este mai important decât confortul emoțional. Încercați ceva nou pentru dumneavoastră! Asumați-vă câteva riscuri, lăsați în urmă obiceiuri, obiecte sau diete care nu v-au fost de folos!

Racii fac alegeri importante, Balanţele se regăsesc prin dragoste

GEMENI – Trebuie să vă clarificați sentimentele. Fără compromis nu se poate! Trebuie să dați ceva în schimb când iubiți! Mai trebuie să și oferiți. De asemenea, trebuie să vă odihniți! Odihna este cel mai bun medicament.

RAC – Alegerile importante trebuie asumate. Înainte de a lua o decizie, vedeți să nu vă deranjeze nici pe dumneavoastră, nici pe cel de lângă dumneavoastră. Încercările sunt făcute pentru a trece peste ele! Nu vă speriați de la început! Cu ambiție puteți orice! Aveți mai multă încredere în voi și veți depăși orice obstacol.

LEU – Blândețea face minuni! Atitudinea câștigătoare este să criticați mai puțin și să ajutați mai mult. Nu trebuie să repetați greșelile pe care le-ați mai făcut. Este un an al vindecării de un pic de infatuare, de un pic de orgoliu, de un pic de poruncă, de un pic de dorință de a fi șef.

FECIOARĂ – Învățați că nimic nu este gratuit. Timpul nu vindecă orice. Lucrurile nespuse sau nerezolvate trebuie lăsate prea puțin timp. Totul se va întâmpla cu un singur motiv. Când îl veți înțelege, veți trece de vremurile grele.

BALANȚĂ – Învățați că vina nu folosește la nimic! Încercați să vă regăsiți. Țineți cont că dragostea vă va salva.

SCORPION – Trebuie să fiți readuși în prezent. Încercați lecția comunicării! Nu mai fiți tăcuți! Lecția comunicării este fantastică pentru absolut toate zodiile, dar în mod deosebit pentru Scorpion.

SĂGETĂTOR – Va trebui să învățați și din critici. Uneori, depărtarea de niște lucruri într-o relație sufocantă este benefică.

CAPRICORN – Orice sfârșit este un început! Învață să te relaxezi. Munca este pentru obiectele casnice. Relaxarea nu este o pierdere de timp!

VĂRSĂTOR – Trebuie să înțelegeți că singurătatea este bună uneori. Încearcă să perseverezi prin a fi tu cu tine. A fi tu cu tine nu înseamnă a te deroba de toate problemele! Nu lăsa totul la voia întâmplării.

PEȘTI – Trebuie să vă puneți pe primul plan! Nu mai dați atâtea sfaturi, mai și ascultați!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×