Diete ciudate care chiar funcționează! Poți slăbi cu dulciuri, bere și cârnați! Iată cum!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/02/2019, 11:54
Diete ciudate care chiar funcționează! Poți slăbi cu dulciuri, bere și cârnați! Iată cum! GALERIE FOTO
Diete ciudate pe bază de cârnați, bere și dulciuri, care chiar funcționează

Există o gamă largă de diete care impun reguli stricte, măsurat de calorii, ore fixe și multe legume, dar, spre bucuria unora, există și diete ciudate, permisive, care să și funcționeze. Bizar, dar se poate slăbi cu dulciuri, bere și cârnați, alimente despre care toată lumea știe că te îngrașă.

Este o linie fină între o dietă sănătoasă și una care te poate da peste cap și îți poate crea o mulțime de probleme, însă, în același timp, există și diete care s-ar putea potrivi unora, iar altora nu. Oricum ar fi, e interesant de știut că uneori alimentele care plac tuturor ar putea funcționa pentru a te ajuta să scapi de câteva kilograme în plus.

Diete ciudate care funcționează! Poți slăbi cu dulciuri, bere și cârnați

De menționat e că, dacă te înhami la această dietă, ca în oricare alta, ai totuși de respectat unele reguli. Nu sunt diete restrictive, dar cum reguli sunt peste tot, pentru a progresa, trebuie să iei în vedere câteva aspecte.

Dieta cu bere și cârnați

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Tempe, Arizona, a slăbit 8 kilograme într-o lună cu bere și cârnați. Acesta a ajuns de la 88 la 80 de kilograme consumând în total, pe zi, 1.500 de calorii. Uneori a mâncat și o chiflă sau a adăugat și ceapă, ardei gras sau ardei iute.

Diete ciudate care chiar funcționează! Poți slăbi cu dulciuri, bere și cârnați! Iată cum!
Dieta cu cârnați și bere permite și consumul de pâine, însă nu excesiv

„Nu mi se pare o dietă foarte restrictivă. Există o varietate de cârnăciori și feluri de bere ale decât își dau seama oamenii. 31 de zile de băuturi cu puține grade de alcool și senzație de foame moderată pot face minuni pentru corpul tău”, a spus bărbatul. Dacă bei o bere neagră îți ajuți chiar metabolismul, cu mențiunea că trebuie să te limitezi la două băuturi.

Diete ciudate care chiar funcționează! Poți slăbi cu dulciuri, bere și cârnați! Iată cum!
Dacă bei o bere neagră chiar îți ajuți metabolismul

Dieta cu ouă și dulciuri

Persoanele care adoptă această dietă trebuie să consume zilnic 1.600 de calorii, inclusiv un mic-dejun bogat în proteine și un desert. În general, acestea au slăbit 13 kilograme pe durata a patru luni comparativ cu cei care au urmat o dietă săracă în carbohidrați, fără desert, potrivit unui studiu efectuat la Universitatea Tel Aviv.

Diete ciudate care chiar funcționează! Poți slăbi cu dulciuri, bere și cârnați! Iată cum!
Dieta permite să mănânci 45 de grame de proteine cu un desert mic.

„Când mănânci ceva dulce la primele ore, e mai puțin probabil să poftești la un desert pe durata zilei. Însă secretul constă în doza mare de proteine de la micul dejun. Vei consuma mai puține calorii seara”, Precizează Elisabetta Politi de la Universitatea Duke. De asemenea, sfatul ei este ca la micul dejun oamenii care doresc să țină această dietă să mănânce 45 de grame de proteine cu un desert mic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×