Ce dietă ține Claudia Pavel, rivala lui Brigitte Năstase

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/02/2019, 15:58
Ce dietă ține Claudia Pavel, rivala lui Brigitte Năstase GALERIE FOTO
Claudia Pavel a facut publica dieta care o face sa arate fabulos

Dieta Claudiei Pavel o face pe artistă să arate fabulos, după cum vedem la show-ul de televiziune Ferma 2019, de la Pro Tv, unde aceasta participă la treburile din casă, dar a fost nevoită să se și dueleze. Până acum, a câștigat de fiecare dată. Pe lângă duelurile la care este nevoită să participe, mai are și alt fel de dueluri, mai ales cu Brigitte Sfăt, cu care a concurat, se pare și pentru bărbați, în viața de zi cu zi.

Frumoasa cântăreață ajunsese să-și rotunjască bine formele, în urmă cu câțiva, dar a pus piciorul în prag! Luase 13 kilograme și îi era din ce în ce mai rău, după cum a povestit chiar ea presei din România.

Claudia Pavel a intrat la dietă, după ce prietenii o întrebau dacă este gravidă

„Toată lumea mă întreba dacă sunt gravidă. Acum îmi vine să râd, dar atunci plângeam de ciudă. Când am decis să slăbesc, m-am adresat unui nutriţionist”, a spus Claudia Pavel.În octombrie 2009, Cream cântărea 67 de kilograme. Mânca foarte multe dulciuri, iar seara mergea la fast-food. ”Am ajuns aşa din cauza delăsării. Nu-mi mai păsa cum arăt şi nu aveam deloc grijă de mine. Mâncam o prăjitură, apoi, pentru că nu mă săturam, mai ceream una. Îmi dădeam seama că am pus câteva kilograme, dar nu mi se păreau foarte multe”, a povestit Claudia.

În şase luni, cântăreaţa a reuşit să slăbească circa 13 kilograme cu ajutorul unui stil de viaţă sănătos, ce implică exerciţii fizice şi o alimentaţie care nu mai conţine carne aproape deloc, lactate grase şi paste.

Acum a slăbit și a revenit la formele sale de invidiat! Artista se mulţumeşte să mănânce o dată pe săptămână o prăjitură fără zahăr, fără făină, conservanţi ori E-uri şi biscuiţi cu fructe uscate. În rest, consumă brânză de vaci cu ardei, legume şi fructe proaspete, cereale integrale, nuci şi peşte, alimente cu indice glicemic scăzut.

Claudia Pavel ține dietă, dar mânăncă și câte ceva dulce

”Am renunțat la carne din motive etice, pentru iubesc animalela foarte mult. Oricum nu sunt înnebunită după carne, la produsele lactate sufăr mai tare. Ideea este că încerc să mănânc cât mai sănătos, cât mai mult verde. E important să menținem un mediu alcalin în corpul nostru. Asta înseamnă că dacă mâncăm o bucățică de carne, trebuie să mâncăm de trei ori mai multă salată. Încerc să mențin un echilibru pentru a fi sănătoasă.

dieta Claudia Pavel
Claudia Pavel a slabit 13 kilograme cu ajutorul unei diete si a exercitiilor fizice

Mănânc pește, somon, ton. Dimineața îmi place să mănânc cereale, în care îmi pun eu tot felul de semnințe de in, afine, banane, semințe de chia, ori îmi fac un smoothie. Din când în când dacă mă scol cu pofte grave, voi mânca o omletă, pentru că ador ouăle. Cam asta, salată pește, cereale. Dacă îmi e poftă de ceva dulce, intru într-un magazin „Raw’ și iau de acolo ceva care nu îngrașă,” a declarat Claudia Pavel pentru avantaje.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×