Horoscop zilnic: duminică, 18 noiembrie 2018. Trei zodii au parte de tentaţii în dragoste

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
17/11/2018, 21:54
Horoscop zilnic: duminică, 18 noiembrie 2018. Trei zodii au parte de tentaţii în dragoste
Horoscop zilnic duminică, 18 noiembrie 2018. Care sunt zodiile norocoase de azi

Previziunile astrologice pentru duminică 18 noiembrie 2018 spun că cei născuţi în zodiile Taur, Fecioară şi Peşti ar trebuie să aibă grijă în privinţa tentaţiilor în dragoste! Horoscopul zilnic de duminică anunţă că nativii din zodia Fecioară vor da nas în nas cu o persoană din trecut care le va da din nou viaţa peste cap.

În aceeaşi situaţie ar putea fi cei născuţi în zodia Taur, care s-ar putea reîndrăgosti, în timp ce nativii din Peşti nu ar trebui să se uite în alte direcţii dacă sunt implicaţi în relaţii serioase. Finalul unei săptămâni intense poate fi momentul prielnic pentru Vărsători de a se odihni.

Horoscop zilnic: duminică, 18 noiembrie 2018

Gemenii ar trebui să se gândească de două ori înainte de a lua decizii pentru că nu totul este aşa de sigur cum pare, iar cei născuţi în zodia Balanţă sunt foarte morocănoşi. Recomandarea astrologilor este odihna şi relaxarea pentru a putea începe în forţă o nouă săptămână.

Berbec

Berbecii îşi vor petrece timpul în compania prietenilor şi a familiei, înconjuraţi de pozitivitate. Vor discuta multe chestiuni sentimentale, iar acest lucru va uni familiile nativilor născuţi în zodia Berbec.

Taur

Aceştia vor să pună lumea la cale şi trebuie să aibă în vedere ca dorinţele pe care le au să fie clar formulate, pentru a nu întâmpina unele dificultăţi. Pentru Tauri, dragostea e în aer şi e un moment prielnic de a cunoaşte o persoană extrem de atrăgătoare.

Gemeni

Nativii din această zodie sunt sfătuiţi să nu se arunce cu capul înainte, să nu facă schimbări majore în viaţă şi să nu ia decizii importante pe moment, chiar dacă aceste lucruri par sigure. Spre seară, vor cina într-un mediu extrem de plăcut, iar toate tensiunile vor dispărea.

Rac

Astrologii le recomandă Racilor să se pregătească de pierderea unui obiect care pentru ei înseamnă foarte mult. Este un moment în care nativii acestei zodii trebuie să se gândească la ce au de făcut pe viitor şi să privească totul cu seninătate.

Leu

Li se recomandă să nu confrunte realitatea şi să aibă grijă în discuţiile pe care le poartă cu familia. Deşi li se spune că ar trebuie să îşi deschidă sufletul în faţa celor dragi, aceştia trebuie să-şi aleagă cu grijă cuvintele.

Fecioară

Concidenţe misterioase pentru Fecioare, cărora le va reveni o persoană dragă din trecut. Emoţiile puternice stârnite le dau de gândit celor născuţi în această zodie. Celor care sunt implicaţi în relaţii serioase li se recomandă să evite orice fel de contact cu trecutul care le va reveni în cale duminică. Dacă e vorba de persoane singure, va însemna începutul unei poveşti de dragoste.

Balanţă

Nativii acestei zodii se trezesc morocănoşi, fără chef în această zi de duminică. Li se recomandă o cafea tare şi o discuţie cu cineva drag pentru a schimba situaţia. Pe seară, balanţele primesc unele veşti bune din punct de vedere financiar de la o persoană influentă.

Scorpion

Un conflict le dă peste cap încrederea Scorpionilor care vor deveni confuzi. Li se recomandă câteva momente de relaxare pentru a evite să îşi arate slăbiciunile.

Săgetător

Săgetătorii vor avea multe lucruri de făcut în casă, deşi îşi propuseseră ca astăzi să se odihnească din plin. Astrologii spun că ar trebui să trateze cu mai multă seriozitate relaţia în care sunt acum implicaţi pentru că pot apărea unele presiuni.

Capricorn

Vor primi vizita unor prieteni care îi vor readuce bună-dispoziţia după o săptmână foarte grea. Au nevoie de foarte multă odihnă.

Vărsător

Nu sunt comunicativi şi nici cooperanţi în această zi, iar oboseala îşi va spune cuvântul după o săptămână dificilă. Morocănoşi şi fără chef, Vărsătorilor li se recomandă să îşi reîncarce bateriile pentru că altfel vor începe şi mai prost decât au terminat săptămâna.

Peşti

Evitaţi tentaţiile, nu faceţi cumpărături majore şi luaţi doar ce este necesar. Apar unele tentaţii în dragoste, aveţi grijă în ce direcţie vă uitaţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×