Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018: surpriză neplăcută pentru pești

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/10/2018, 17:54
Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018: surpriză neplăcută pentru pești
Ce spun astrele pentru zodii pentru ziua de joi, 25 octombrie 2018?

Astrele spun pentru zodiile horoscopului că azi, 25 octombrie, este o zi întoarsă pe dos. Se pare că toți nativii vor resimți o tensiune din exterior, și nu se vor putea concentra atât de bine ca de obicei. Nimic astăzi nu pare a fi la locul lui. Ce indică astrele pentru cei 12 nativi ale zodiacului?

Care sunt sfaturile pentru a depăși situațiile limită?  De ce ar trebui să se ferească, și cum își pot găsi liniștea și pacea interioară? De asemenea, indicat pentru toate zodiile este relaxarea psihică, lucru ce le va ajuta pentru evenimentele ce vor urma.

Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018: Berbec

Partenerul vostru trece la fapte mai des decât o faci tu, iar asta poate să vă afecteze relația de cuplu. Vorbele nu înseamnă nimic, iar jumătatea ta s-a săturat să le tot audă fără să vadă vreun progres. Ești preocupat de partea financiară, nu stai prea bine la capitolul ăsta.

Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018: Taur

Aveți nevoia să vi se răspundă cu aceeași monedă în ceea ce privește dragostea venită din partea jumătății de cuplu. Jocul cu acesta nu va mai dura mult dacă nu este discpus să acționeze și ca tine. Starea ta psihică afectează sănătatea, așa că ar trebui să acorzi mai multă atenție liniștii interioare.

Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018: Gemeni

Sunteți împărțit între pasiune, curiozitate, plăcere și moralitate. Nu știți să formați un echilibru, iar asta vă va dăuna cât de curând.

Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018: Rac

Posesivitatea vă controlează viața, din păcate, partenerul tău va face pași repezi departe de tine dacă nu vei schimba ceva. O plimbare relaxantă de unul singur ți-ar face foarte bine să-ți aduni gândurile și să analizezei ceea ce ai de făcut de acum încolo.

Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018: Leu

Azi veți avea atenția îndreptată spre voi. Aveți nevoie de o schimbare urgent! O să aveți curând parte de un ajutor imens din partea prietenilor.

Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018: Fecioară

Relația voatră amoroasă este pe cele mai înalte culmi. La serviciu veți fi implicat în câteva proiecte care-ți vor aduce succesul.

Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018: Balanță

Partenerul vă caută nod în papură, cel mai bine este să nu vă supărați și să îl lăsați să-și facă jocul, va trece repede. Pe partea financiară nu o să aveți de ce să vă plângeți. Vă așteaptă lucruri mărețe.

Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018: Scorpion

Idealul vostru în viață este reprezentat de relațiile de familie. Pe partea sănătății ar trebui să fiți mai atenți, pentru că solicitarea de la serviciu vă poate dăuna psihic, iar mai apoi fizic.

Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018: Săgetător

În cazul în care sunteți singur, în această zi norocul vă este aproape, așa că vă veți putea găsi ori un partener de relație lungă ori ceva de o săptămână. Situația economică pare să fie ușor instabilă.

Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018:Capricorn

Relația voastră este pe cale de a se termina. Sunteți pe lungimi de undă diferite. Cu ocazia aceasta, vă puteți acorda liniște, astfel veți găsi o cale care să vă avantajeze.

Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018: Vărsător

Aveți un spirit care este atras de partea financiară. De asemenea, simțul afacerilor este incredibil de dezvoltat, cu toate astea, îi și risipiți pe lucruri care nu vă trebuiesc.

Horoscop zilnic joi, 25 octombrie 2018:Pești

Aveți un partener care este dispus să vă fie alături indiferent de situație. Acesta vă ajută să vă destindeți și să uitați de lucrurile care vă macină de zi cu zi. Confortul material are un nivel destul de înalt în scara priorităților voastre, dar ar trebui să vă dați seama că lucrurile cu adevărat frumoase nu sunt cele ce costă. Vă așteaptă joi, 25 octombrie, o veste neplăcută mai spre seară. Poți conta pe jumătatea ta, este primul care ar trebui să afle.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×