Horoscop zilnic: luni, 12 noiembrie 2018. O zodie are intenții ascunse!

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
11/11/2018, 17:11
Horoscop zilnic: luni, 12 noiembrie 2018. O zodie are intenții ascunse!
Horoscopul zilnic de luni, 12 noiembrie 2018

Potrivit horoscopului zilnic, ziua de luni, 12 noiembrie este una care dă de gol intențiile ascunse ale unei zodii. Conform astrologilor, se anunță momente cruciale în amor. De asemenea, se iau și decizii foarte importante cu privire la viitorul apropiat. Cineva ar vrea o relație serioasă, însă stă cam mult pe gânduri. În schimb, în plan profesional, se anunță ceva cert: bani în plus la salariu, dar asta nu pentru toate zodiile. Se pare că cei care se vor bucura de o sumă mai mare vor fi cei care au curajul să pună problema asta superiorilor săi.

Așa arată horoscopul de azi, 12 noiembrie 2018

Continuând cele scrise mai sus, astrele arată și că atât timp cât știi să iei partea plină a paharului, vei avea o doza mai mare de fericire față de un om care a vedea inițial doar pe cea goală. Oricând e bine să fii fericit cu ce ai, să-ți dorești mai mult, dar șă nu-ți faci probleme dacă lucrurile nu vor sta așa cum îți închipui, căci, cu timpul, toate se așează.

Berbec

Nativii zodiei Berbec încep săptămână foarte hotărâți. Știu ce vor și sunt deciși să obțină bani în plus. De altfel, este și o dorință care vine în urma muncii lor.

Taur

Previziunile astrologice pentru nativii zodiei Taur prevăd echilibru în viața personală, dar, cu toate acestea, ceva se va strica dacă nu-ți întorci privirea spre ea. De ceva vreme, gândurile tale se focusează pe partea profesională.

Gemeni

Nativiii zodiei Gemeni vor avea parte de o petrecere la ceas de seară. Asatrologii anunță o zi de pomină, cu multă veselie ce-ți va umple bateriile pentru câteva zile bune.

Rac

Există șanse ca ca săptămâna nativilor Rac să înceapă cu o atmosferă romantică. Aveți alături persoane dragi și, mai mult, vă așteaptă și câteva daruri.

Leu

Se anunță o zi bună pentru decizii. Previziunile astrale relevă că pentru nativii zodiei Leu, în acest moment, limită le e doar cerul. Nimic nu le poate sta în cale pentru a se bucura de viață.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară se distrează, chiar dacă e început de săptămână! Ai grijă a ispitele care-și fac apariția în viața ta. Oricum ar fi, e bine să vă țineți în frâu emoțiile.

Balanță

Previziunile astrale pentru nativii zodiei Balanță anunță totul sau nimic! De altfel, succesul sau eșecul nativilor ține numai de ei și de puterea de a acționa, de a controla tot ce se întâmplă.

Scorpion

Le este recomandat nativilor zodiei Scorpion să nu intre în vreun conflict la locul de muncă. Ei sunt oameni demonstrează străinilor tot ce vor prin puterea exemplului, nu e nevoie de o dispută. Cât despre dragoste, la ei este totul sau nimic. Păstrează tot ce e mai bun pentru tine în acest moment.

Săgetător

Toate acțiunile Săgetătorilor din această zi, ba chiar și din viitorul apropiat, se leagă de venituri. Nu te precipita, este posibil ca, din această cauză, să ai mari discuții cu un membru al familiei.

Capricorn

Previziunile astrologice pentru nativii zodiei Capricorn arată că aceștia, la început de săptămână, întâmpină oamenii cu multă încăpățânare și un orgoliu cât casa. Este recomandat să fiți cumpătat, căci vei atrage spre tine impresii greșite ce-ți vor dăuna.

Vărsător

Rezultatele munzii voastre au apărut! După multă așteptare, în sfârșit se anunță zile cu soare din punct de vedere financiar, cât și sufletesc, căci v-ați zbătut mult pentru a câștiga o promovare și pentru a vă vedea mai sus.

Pești

Nativii zodiei Pești sunt astăzi ca un vulcan care mai are puțin și va erupe. Se anunță și bucurie, dar și câteva momente tensionate. Cel mai bine însă stați în amor! De altfel, e bine să menții flacăra iubirii, dacă tot lucrurile sunt numai lapte și miere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×