Horoscop zilnic: duminică, 10 februarie. Racul poate afla că este înșelat!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/02/2019, 16:57
Horoscop zilnic: duminică, 10 februarie. Racul poate afla că este înșelat! GALERIE FOTO
Horoscop zilnic 10 februarie aduce vesti proaste pentru Rac

Horoscopul zilnic aduce predinții favorabile pentru mai toate zpodiile, pentru data de 10 februarie! Nativii născuți în zodia Rac pot afla astăzi însă niște vești nu foarte plăcute, care le-ar putea da lumea peste cap.

Aceștia este posibil să afle că au fost înșelați. Partenerul de viață a avut escapade sentimentale, iar acest lucru poate duce la un scandal monstru sau chiar separare, din păcate.

Așa arată horoscopul zilnic, 10 februarie

Berbec

Nativii sunt vizati de astre în sfera sentimentală. Simți să fii recunoscător partenerului de viață că a rezistat până acum alături de tine, deși nu de puține ori nu i-a fost tocmai comod. Observi cât de devotat îți este, de aceae s-ar putea să vrei să-l recompensezi cu o vacanță surpriză.

Taur

Veștile bune încă se lasă așteptate, ba, mai mult, apar noi probleme la orizont. Dacă ai programat un interviu, posibil să fii defavorizat de cei din comisia de evaluare, care s-ar putea să te prindă pe picior greșit cu o întrebare capcană. Lipsa de concentrare, starea de indispoziție te determină să dramatizezi, o pauză de relaxare ți-ar fi de folos.

Gemeni

Astăzi este posibil să fii remarcat de cineva la un eveniment social, dar trebuie să iei în calcul faptul că uneori oamenii, chiar dacă au deja un anumit statut, posibil că au și un interes, așa că nu te bucura prea tare. Îți recomandăm să dai dovadă de mai multă prudență în acțiunile întreprinse și atenție la comunicare

Rac

Viața amoroasă are de suferit astăzi, din cauza unor amânăr, iar acum se pot înregistra unele discuții în contradictoriu. Este posibil să afli despre unele excapade ale partenerului de viață, ceea ce te va face să-l ataci printr-un discurs agresiv.

Leu

Există șanse ca în viața ta să apară noi puncte de interes. Încearcă să ierți greșelile celor care cândva au contat în viața ta și să depășești criza emoțională de moment. Vei constata că în acest fel este mai bine atât pentru tine, cât și pentru ceilalți.

Fecioară

Ai probleme în dragoste, dar trebuie să ai grijă ca acestea să nu îți afecteze viața de zi cu zi. Încearcă să repari situația aceasta oferindu-i partenerului de viață din atenția și timpul tău. Dacă ești singur vei simți dorința de a te distra, de a ieși din monotonie, de a-ți face prieteni noi, de a adera la alte grupuri de influență, ceea ce se va realiza cel mai probabil pe seară.

Balanță

Astăzi reușești să te concentrezi cu ușurință asupra unor chestiuni dificile rămase nerezolvate de ceva vreme. Profită de influxul astral din această zi pentru a găsi cele mai bune soluții. Pe seară, dacă ești singur este posibil ca la un eveniment să te îndrăgostești, să îți găsești sufletul pereche.

Scorpion

Atenția la detalii și lucrul cu meticulozitate în orice proiect demarat aduc un succes garantat. Nu strică să ceri și alte păreri. Dacă vei cere și părerea unui expert pe un anumit domeniu, chiar și numai din pură curiozitate, îți vei lărgi perspectiva și vei avea mai multe șanse de reușită.

Săgetător

Te vei bucura din plin de oportunitățile care apar azi, vei trăi la maximum sentimente de satisfacție, vei descoperi noi provocări pe plan profesional, dacă vei iniția o călătorie în scop de serviciu. Sentimental astrele împiedică orice tentativă de a constrânge, de a manipula, de a domina, se poate ajunge, acolo unde este cazul, la separare.

Capricorn

Azi vei dori să te retragi dintr-o afacere, asociere, colaborare, doar pentru a-i oferi o lecție celui care ai impresia că a profitat de bunăvoința ta. Totuși nu exagera, s-ar putea să te trezești singur pe viitor. Dacă ești singur, se pare că nici acum nu ai parte de admiratori, vei fi mai distant și nu vei reuși să te faci plăcut.

Vărsător

Profită de vremea relativ frumoasă de afară și încearcă să petreci mai mult timp cu familia și prietenii. Dorința ta va fi susținută de partenerul de viață, împreună veți reuși să încheiați ziua cu bună-dispoziție.

Pești

Astăzi se pare că vor apărea mai multe oportunități pe care nu trebuie să le ratezi. Fie că este vorba despre oameni noi pe care îi întâlnești, sau oameni pe care îi cunoști deja, care vin cu niște idei de afaceri, trebuie sa fii receptiv! Totuși dacă vei fi pus în situația de a semna acte, încearcă să te consulți cu un specialist, în caz contrar, vei suporta consecințele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×