Cum trebuie să te comporți dacă Horoscopul de azi are vești proaste pentru zodia ta!

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Horoscop
08/02/2019, 16:37
Cum trebuie să te comporți dacă Horoscopul de azi are vești proaste pentru zodia ta!
Iată câteva sfaturi pentru lucrurile pe care trebuie să le faci dacă în Horoscopul de azi citești vești proaste tocmai la zodia ta!

Iată ce trebuie să faci, să gândești sau ce să spui dacă în dreptul zodiei tale nu sunt vești prea bune! Toată lumea știe momentul acela când te întristezi pentru că la nativul tău apar diverse vești ce ți-ar putea schimba starea de spirit. Uite câteva metode care te vor face mai puțin trist. Desigur, este o alegere personală dacă schimbi ceva sau nu, dacă speri și crezi că ți se va întâmpla lucrul dictat de astre.

„Provocarea vine atunci când ai un anumit lucru în minte, iar zodiacul vine și îți aruncă povești cu concluzii departe de ceea ce ți-ai dori. De asemenea, acestea ne pot oferi și ceva pozitiv, pentru că veștile rele îți oferă un repaos de la gândurile tale. Asta îți aduce o analiză mai bună a ceea ce aveai în minte”, a spus un cititor al horoscopului. “Soarele strălucește, ne încălzește și ne luminează, iar noi nu suntem deloc curioși de ce se întâmplă asta; cu toate acestea, încercăm să găsim explicația răului, durerii, foamei, țânțarilor și a oamenilor proști”.

Ce trebuie să faci dacă în Horoscop citești vești proaste?

Dacă astrele îți aduc vești proaste, iar asta riscă să îți strice starea de spirit, încearcă să-ți menții dispoziția cu gânduri bune. Trebuie să meditezi și să atragi ceea ce ai vrea să se întâmple. Soluția este să te concentrezi pe concluzia pe care ți-o dorești, ce spun astrele este temporar. De asemena, ar trebui să ai bine pus în minte faptul că lucrurile rele sau evenimentele mai puțin fericire vin la pachet ceea ce se va numi în timp experiență. Indiferent dacă te confrunți cu o zi dificilă, iar horoscopul nu indică ceva mai bun, găsește-ți singur liniștea și relaxează-ți mintea. Iată în continuare câteva sfaturi pentru un posibil „tratament” care să aducă relaxarea minții și liniște.

Ce trebuie să faci ca să nu te afecteze veștile proaste din Horoscop?
Ce trebuie să faci ca să nu te afecteze veștile proaste din Horoscop?

„Pesimistul vede dificultăți în orice oportunitate. Optimistul gasește oportunități în orice dificultate. Există întotdeauna flori pentru cei care doresc să le vadă. Atitudinea pozitivă poate să nu îți rezolve toate problemele, dar va deranja destul de mulți oameni pentru a merita efortul. În loc să te gândești la ce îți lipsește, încearcă să îți aduci în minte toate lucrurile pe care le-ai realizat și care le lipsesc altora. Teme-te mai puțin, speră mai mult; mănâncă mai puțin, mestecă mai mult; vaită-te mai puțin, respiră mai mult; vorbește mai puțin, spune mai mult; iubește mai mult și toate lucrurile bune vor fi ale tale. Oamenii sunt judecați ca fiind măreți datorită trăsăturilor lor pozitive și nu din cauza absenței greșelilor”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×