Horoscop zilnic azi 1 septembrie. Află care sunt temerile zodiei tale!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/09/2018, 08:02
Horoscop zilnic azi 1 septembrie. Află care sunt temerile zodiei tale!
Fiecare semn zodiacal are o teama ascunsa.

În viața de zi cu zi, oamenii au funcții diverse, caractere numai unu și unul, chipuri diferite, ochi de culori schimbătoare, dar și câte o zodie. Zodiacul European, după care funcționează și România, dar și întreaga Europă, după numele lui, conține multe zodii cu care ne identificăm. Acesta împarte anul în 12 zodii, în concordanță cu cele patru anotimpuri. Doar la aproximativ 26.000 ani, zodiile ajuns să coincidă cu constelațiile la nivelul spațio-temporal. De aceea, după truda specialiștilor pentru împărțirea zodiilor, crezând că studiile s-au terminat, află că acestea abia au început. Mulți s-au chinuit în a afla temerile fiecareia sau misterele ascunse.

Fiecare zodie

Zodia Rac

Nativii zodiei Rac fac parte din lista scurtă a celor mai sensibile, melancolice și emoționale zodii. Teama lor ascunsă se reduce la posibilitatea de a fi atacat de cei apropiați. De aceea, pentru a evita asta, ai tendința să te izolezi.

Zodia Leu

Zodia Leu, considerate și una dintre cele mai puternice din Zodiacul European are o teamă superficială, ar spune unii. Acestora le este teamă ca nu cumva să-și strice imaginea în fața altora.

Citește și: IPHONE 2018. Primele imagini au fost „scăpate” pe internet. VIDEO

Citește și: Învață să faci exerciții pentru abdomen de la profesioniști. VIDEO

Citește și: Pericolele consumului de pește crud. Ce afecțiuni grave poți contacta!

Zodia Fecioară

Fecioarele, fiind și ele printre cele mai sensibile zodii au o teamă pe care nu știu să o controleze. Nativilor zodiei Fecioară le este teamă ca nu cumva să fie respinși de cineva. Iar, pentru că teama este foarte mare, uită de faptul că o pot reduce cumva.

Zodia Balanță

Echilibrații zodiacului, după cum arată și desenul zodiei, au o teamă cât se poate de umană, dar care poate dăuna. Acestora le este teama ca nu cumva oamenii din jur să nu-i placă. Ținând cont de această teamă, au tendința de a fi amabili, poate chiar de a face ceea ce nu vor pentru unii.

Zodia Scorpion

Câștigând detașat competiția de senzualitate, pasiune dintre toate zodiile, Scorpionii au și temeri. Aici se numără doua puternice: teama ca cineva să-ți afle secretele și teama de a fi umilit.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt cu adevărat niște luptători, poate și de aici teama lor. Aceștia se tem ca nu cumva să nu-și piardă libertatea. Sunt speriați că cineva le-ar putea lua timpul și felul în care se simt liberi.

Zodia Capricorn

Capricornii sunt unii dintre cei care tot timpul spun că nu au. De aici pornește și teama lor: teama de sărăcie. Să ajungă la sapă de lemn, un lucru clar exagerat de ei, ar fi un vis urât.

Zodia Vărsător

Vărsătorii au mai mult o teamă mistică, dacă se poate spune așa. cred în ceva care vine din Univers, iar dacă va ajunge până înspre ei, ar fi fatidic. Teama lor este ca nu cumva cineva să le controleze destinul, chiar până și ceva invizibil.

Zodia Pești

Fiind visătorii zodiacului, aceștia ar simți că pamântul le dispare de sub picioare. Teama lor ascunsă este legată de viitor, de ce se poate întâmpla.

Zodia Berbec

Berbecii, considerați și ei niște bătăioși, sunt în stare să facă multe pentru ceea ce-și doresc. Teama lor ascunsă este legată de eșec. Dacă ceva nu le merge bine, le dăunează și devin prăpăstioși.

Zodia Taur

Taurii, fiind încăpățânații zodiacului, cei care și-ar da și viața pentru un scop clar ar părea că nu au temeri. Greșit! Taurilor le este teamă de ceva inevitabil: moartea.

Zodia Gemeni

Cei care pot fi numiși ”paradox pe două picioare” au o temă omenească. Aceasta se referă la libertate, mai exact, la faptul că cineva ar putea să le-o ia ori ca cineva să intervină în viața lor pentru a schimba ceva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×