Horoscop zilnic 20 septembrie: Predispoziție la accidente grave de mașină!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/09/2018, 15:20
Horoscop zilnic 20 septembrie: Predispoziție la accidente grave de mașină!
Horoscop zilnic 20 septembrie: berbecii nu trebuie să facă reproșuri

Astrele au arătat cine va trebui să se ferească de accidente grave de mașină, cine va avea de veste că un prieten a trecut prin așa ceva, și care sunt zodiile care trebuie să se tempereze de dragul afacerilor pe care le au și a muncii intense depuse pe parcursul multor ani.

Niște bârfe vor influența imaginea colegilor de muncă despre tine, însă se va afla adevărul după un timp. Multă răbdare și rațiune trebuie nativilor zodiacului în această zi de joi, 20 septembrie. Lucrurile se vor regla la un moment dat, dar azi…totul e pe dos.

Citește și: Anamaria Prodan vrea să fie mamă de gemeni la cei 45 de ani

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea se bucură din plin de luna de miere

Așa arată horoscopul de azi, 20 septembrie

Astrele arată pierderi uriașe în carieră pentru berbec și tensiunii mari în ceea ce le privește pe celelalte zodii.

Berbec

Un membru din familie nu o să îți respecte o promisiune în legătură cu o sumă de bani pe care i-ați împrumutat-o. Sfatul este să nu vă grăbiți să îi faceți reproșuri, s-ar putea să aibă motive întemeiate. Azi e bine să dați dovadă de multă flexibilitate.

Taur

Planul profesional arată din ce în ce mai bine. Eforturile susținute în sfârși se văd. Din păcate, relațiile cu cei din jur încep să scârțâie. Trebuie să vă ocupați și de prietenii voștrii și evitați deplasările cu autoturismul, riscați să fiți implicat în accidente.

Gemeni

Partenerul de viață ar putea avea tendința de a vă face reproșur, sfatul este să nu răbufniți. Ar fi bine să va vizitați familia, în special a celei a partenerului de cuplu.

Rac

Se arată un scandal la locul de muncă, iar implicarea voastră e inevitabilă. Bârfele unei femei mai în vârstă duc la toate acestea. Riscați să pierdeți locul de muncă pentru care ați suferit atât dacă vă încă ierai în scandal. Nu vă lăsați provocat!

Leu

Aveți riscul să fiți implicat într-un accident. Mai bine vă feriți de drumul cu autoturismul. Dacă sunteți nevoit să conduceți, sau să plecați în deplasări, fiți mult mai atent. De asemenea, azi sunt de evitat speculațiile financiare.

Fecioară

Aveți de rezolvat niște probleme de la locul de muncă, iar colegii dumneavoastră nu se arată foarte cooperanți. Sfatul este să vă stăpâniți nervozitatea, altfel riscați să spuneți ceea ce nu trebuie. Este pozibil să primiți o veste după-amiază în legătură cu implicare unui prieten într-un accident.

Balanță

În prima parte a zilei este posibil să deveniți impulsiv din cauza unei neînțelegeri cu un superior sau cu un partener de afaceri. Sfatul pentru voi este să fiți reticenți sau prudenți în afirmații.

Scorpion

Este posibil să auziți o veste bună, ceva ce așteptați de mult timp. Veți pleca într-o călătorie în interes personal. Partenerul de viață s-ar putea să vă reproșeze că nu este momentul potrivit, o să vă aștepte o discuție mai amplă sugerându-vă chiar să amânați călătoria, ori chiar să renunțați.

Săgetător

Prima parte a zilei vă prinde irascibil, toate acestea din cauza stresului și a oboselii acumulate. Sunteți predispus deja la unele probleme de sănătate, chiar și la accidente. Sfatul pentru voi este să evitați discușiile în contradictoriu cu colegii de muncă și cu partenerii de afaceri.

Capricorn

Vă așteaptă o discușie aprinsă cu un coleg de muncă sau cu un posibil partener de afaceri. Cauza este o viziune diferită, diferența de opinie și-a spus cuvântul în cazul ăsta. Sfatul este să găsiți o ideea comun.

Vărsător

S-ar putea să fiți nevoit să vă schimbați planurile. Evenimente neprevăzute vă bat la ușă. Nu vă puneți mair speranțe într-o afacere începută recent, s-ar putea să rămâneți foarte dezamăgit.

Pești

Azi trebuie să vă dezgropați latura conciliantă cu colegii și cu partenerul de viață. Orice dispută poate degenera într-un scandal. A doua jumătate a zilei va veni cu o surpriză din partea unui prieten de familie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×