Valentina Pelinel și Cristi Borcea se bucură din plin de luna de miere

Ana Chivu   
în Stiri mondene
19/09/2018, 12:39
Valentina Pelinel și Cristi Borcea se bucură din plin de luna de miere GALERIE FOTO
Valentina Pelinel și Cristi Borcea se bucură din plin de luna de miere

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se află în prezent în luna de miere. Cei doi s-au căsătorit pe 12 septembrie, la Primăria Voluntari, așa că proaspeții soți au plecat să se relaxeze.

Fostul model, mai nou doamna Borcea, a anunțat de curân că este din nou însărcinată. Aceștia au un băiețel împreună, Milan, iar pe drum sunt o pereche de gemeni.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se relaxează în luna de miere

După căsătoria civilă, îndrăgostiții au găsit un prilej extraordinar de liniște și relaxare pentru viitoare mămică. Cei doi au ales să meargă în stațiunea Bodrum, din Turcia. Modelul și omul de afaceri au hotărât ca această vacanță să fie axată pe vindecarea spirituală. În realitate, aici va avea loc și schimbarea lui Cristi Borcea. Fostul președinte al clubului Dinamo va urma un tratament sub stricta supraveghere a medicilor de la o clinică din Turcia.

 Valentina Pelinel și Cristi Borcea se bucură din plin de luna de miere
Valentina Pelinel și Cristian Bprcea în luna de miere din Turcia alături de fiul lor, Milan

”Luna de miere o s-o facem la psihologie-psihiatrie. Plecăm la Bodrum, avem opt zile acolo, unde o să urmez un tratament de toxi…, problemele pe care le am și, după aceea, vom veni în România”, a declarat omul de afaceri chiar în ziua în care s-a căsătorit cu mama copiilor lui. Cuplul nu a plecat singur în luna de miere, ci au fost însoțiți și de băiețelul lor, Milan Cristian. Valentina Pelinel a vurt să arate tuturor ce familie frumoasă are și cât de tare se bucură că poate să fie în sfârșit împreună cu bărbatul pe care îl iubește și tatăl copilului său.

Valentina Pelinel, din nou însărcinată

După oficializarea relației celor doi, la scurt timp de la eliberearea omului de afaceri din închisoare, cei doi au dat încă o veste bombă. Pe lângă cununia civilă, proaspeții soți au chiar încă două motive de fericire. Fostul model a recunoscut că are gemeni. „Gemenii au fost concepuți în vacanță din Turcia! Am primit vestea cu mare bucurie, dar mă așteptăm”, a declarat Cristi Borcea, la ieșirea din Primăria Voluntari, după oficializarea cununiei civile. “Sunt cel mai fericit. Plecăm mâine în Turcia. Stăm 8 zile acolo. Voi urma un tratament pentru problemele pe care le am. După aceea vom reveni în România.

Citește și: Ion Iliescu a ajuns la spital! Fostul președinte a acuzat dureri mari!

Citește și: Explozie într-o școală din județul Mureș. Două persoane au fost rănite

A fost o decizie imprevizibilă, pe terasă, cum facem noi mereu. Vorbim pe terasă câte două ore. Am zis «Gata! Hai să ne căsătorim săptămâna viitoare!». Nu vreau să discutăm despre nuntă și petrecere până nu mă refac”, a mai mărturisit fostul președinte al clubului Dinamo.

Borcea, relație și copii

Omul de afaceri este cunoscut ca ”Don Juan-ul” lumii mondene. Acesta este un bărbat cu suflet mare și cu slăbiciune pentru sexul opus. A iubit 4 femei care i-au dăruit copii. Fostul președinte al clubului Dinamo a fost căsătorit cu Mihaela Borcea timp de 22 de ani, până în 2011, care i-a dăruit trei copii. Un băiat Patrick și gemenii Melissa și Angelo. În paralele a cunoscut două femei: fotomodelul Alina Vidican și avocata Simona Dana Voiculescu.

Pe avocata Simona Dana Voiculescu a cunoscut-o ăn 2007, iar în 2008, a venit pe lume fiica lor, Andreina Carolyn Christine. În 2011 a divorțat oficial de Mihaela și a luat-o de soție pe Alina. Bărbatul a fost căsătorit doar 3 ani cu fotomodelul, cea care i-a oferit îcnă 2 copii. Acum s-a căsătorit cu Valentina Pelinel cu care avea un băiețel, Milan, iar recent au dezvaluit că este din nou însărcinată, dar cu gemeni de data asta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×