HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018: Astrele ne îndeamnă să ne ferim de situațiile tensionate

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
17/07/2018, 00:54
HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018: Astrele ne îndeamnă să ne ferim de situațiile tensionate

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018: Astrele ne avertizează astăzi să nu intrăm în conflicte care pot derapa. Este bine să fim prudenți, în special zodiile de pământ.

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018 – zodia Berbec

Pe de o parte ai multe sarcini de lucru de îndeplinit, iar pe de altă parte și în plan personal ai de rezolvat chestiuni urgente. Sunt posibile consultații și analize medicale. Fii prudent și îngrijește-te corespunzător, întructât perioada pe care o traversăm predispune la neplăceri digestive serioase. Ar fi bine să îți reconfigurezi programul cotidian și să incluzi mai multă odihnă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018 – zodia Taur

Evenimentele și discuțiile purtate cu cei dragi sunt importante, chiar dacă pe alocuri, unele amănunte îți displac sau nu le înțelegi. Deocamdată, gândirea și comunicarea sunt umbrite, astfel că riscul de a interpreta eronat spusele celorlalți este mare și cu efecte pe termen lung. Ai răbdare, încredere și detașează-te de problemele celorlalți. Orientează-ți eforturile spre activități recreative sau spre un hobby.

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018 – zodia Gemeni

Este nevoie să te împarți astăzi între activitățile gospodărești și sarcinile profesionale de la locul de muncă. Succes vei avea în toate, dacă îți organizezi eficient resursele și timpul. Senzația că lucrurile se desfășoară prea încet, față de dorințele sau preconizările tale este accentuată, dar subiectivă. Relaxează-te, rezolvă prioritățile atât cât poți și cum poți. A doua parte zilei aduce activități recreative alături de cei dragi

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018 – zodia Rac

Se întrezărește o discuție importantă cu cineva din anturajul apropiat. Chiar dacă, la prima vedere îți va displăcea ceea ce afli sau consideri total nepotrivit ție și situației în care te afli, până la urmă vei realiza faptul că totul are un rost și acela este spre binele tău suprem. Cu răbdare și discernământ vei reuși să te strecori, cu succes, printre evenimentele zilei. Sprea seară, ți-ar prinde bine o plimbare ușoară în aer liber.

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018 – zodia Leu

 

Ar fi bine să-ți revizuiești bugetul veniturilor și cheltuielilor. Pentru a porni pe un nou drum profesional, din care să câștigi suficient pentru nevoile și mofturile tale trebuie să clarifici situația financiară actuală, să achiți datoriile și să te gândești pe îndelete ce anume îți dorești cu adevărat de acum încolo. Se deschide o etapă socio-profesională importantă și ar fi minunat să pășești în ea cu lucrurile bine puse la punct.

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018 – zodia Fecioară

 

Rezervă momente numai pentru tine și răsfață-te. Pentru că ești orientat spre tine și scopurile tale este dificil astăzi să te ocupi de treburi solicitante sau de discuții ample. Tendința de a revizui multe și mărunte în viața ta este accentuată și nu o mai poți ignora. Operează în mod curajos schimbările de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și toate celelalte planuri ale vieții cotidiene. Vei avea succes în tot ce îți propui!

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018 – zodia Balanță

 

Discuțiile tăinuite cu partenerul de viață sau rudele îți vor aduce informații prețioase privitoare la îmbunătățirea situației tale de la locul de muncă sau legate de sănătate. Deocamdată se pare că totul se învârte în jurul banilor sau bunurilor valoroase comune cu alții și asta te neliniștește mult. Detașează-te de forfota cotidiană și ai încredere că lucrurile se vor rezolva în favoarea ta. Spre seară te vei simți mai bine, revenindu-ți pofta de viață.

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018 – zodia Scorpion

Oscilezi astăzi între a face ceea ce dorești cum crezi tu mai bine sau a ține cont de sfaturile și experiențele altora. Este bine să asculți și de vocea ta interioară și de cele spuse de alții sau văzute la aceștia. Dozează-ți eforturile fizice și psihice, deoarece organsimul va da semne de oboseală în a doua partea zilei. Relaxează-te, discută cu oamenii care-ți fac plăcere și lasă grijile deoparte. Totul se va rezolva spre folosul tău.

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018 – zodia Săgetător

 

Este nevoie să socializezi astăzi cu multă lume, mai ales la locul de muncă. Se conturează reuniuni oficiale cu șefii sau tu la rândul tău propui, în urma unor evenimente profesionale deosebite, o întâlnire cu tot colectivul de lucru. Fii prudent și nu grăbi lucrurile! Tendința de a exagera este mare și păguboasă pe termen lung. Ascultă și opiniile celorlalți, pentru că se poate ajunge la un consens agreat de toată lumea.

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018 – zodia Capricorn

Comunicarea lasă de dorit astăzi, de aceea este bine să vorbești strictul necesar și mai ales cu persoanele pe care nu ai cum să le ocolești. Mentalul tău trece prin tot soiul de oscilații și bine ar fi să devii flexibil la ce se petrece în preajma ta. Trasarea planurilor de călătorie sau legate de studii, cercetări, documentare te relaxează, ajutându-te în același timp să evadezi din cotidianul zogomotos. Spre seara intervin chestiuni profesionale urgente.

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018 – zodia Vărsător

Sunt momente bune de a privi obiectiv la situația ta financiară. Membrii familiei, nevoile gospodărești și ale celor dragi te pot copleși, pentru că toată lumea așteaptă de la tine să le fii un sprijin material real. Totuși ar fi bine să cauți adevăratul înțeles al evenimentelor și discuțiilor în care ești implicat, pentru că nu este ceea ce pare. După-amiază te vei simți mai bine, iar revelațiile zilei ar trebui notate într-un jurnal secret.

HOROSCOP ZILNIC 17 iulie 2018 – zodia Pești

Animozitățile din segmentul relațiilor parteneriale se pot lămuri în prima jumătate a zilei. Cu toate că mentalul tuturor este bulversat, iar unele aprecieri sunt subiective, printre cele discutate și petrecute vei reuși să rezolvi totul cu bine. Ia aminte la spusele celorlalți, pentru că le vei afla adevăratele păreri și intenții. Spre seara, retrage-te într-un loc drag sufletului tău și tăifăsuiește cu cine drag și de încredere.

Închide ×