Horoscop iulie 2018. Zodiile care au noroc la bani

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
01/07/2018, 19:33
Horoscop iulie 2018. Zodiile care au noroc la bani GALERIE FOTO

Horoscop iulie 2018. Zodiile care au noroc la bani. Ce ți-au pregătit astrele pentru luna iulie pe plan financiar! Cum poți să prosperi și să faci mai mulți bani luna aceasta. Uite ce spun astrologii:

Berbec

Tranzacțiile sunt favorizate! Este o perioadă în care situaţia ta financiară va stagna, însă acum se vor pune bazele unui nou început promiţător pe acest plan. Abia la finalul lunii iulie vei culege laurii și vei vedea primele rezultate ale schimbărilor  de care te-ai ocupat până atunci.

Taur

Banii nu sunt o problemă pentru tine în luna iulie. Vei fi tentat/ă să cheltui fără măsură. Pune în balanță lucrurile și nu arunca cu banii în stanga și în dreapta dacă nu este cazul. Din fericire, ai alături de tine o persoană care îţi oferă sfaturi bune în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. Eşti priceput/ă în negocieri, de aceea poţi forţa puţin nota pentru a obţine ceea ce ţi-ai propus. Munca în echipă îţi poate aduce mai mulţi bani decât sperai!

Gemeni

Ce-i în mână, nu-i minciună! Nu te baza pe banii pe care nu-i ai! Cu toate că mai multe persoane au să îţi returneze bani sau trebuie să primeşti vreo mărire de salariu, nu conta pe asta şi încearcă să te descurci doar cu ce ai în buzunar. Vei avea parte de cheltuieli neprevăzute în ceea ce priveşte evoluţia ta profesională, însă totul va merita din plin!

Horoscop dragoste 2018

Rac

Cheltuieli neprevăzute pentru nativii zodiei rac. Trebuie să îţi organizezi foarte bine banii pentru a nu ajunge într-o situaţie limită. Încearcă să ai mereu ceva pus deoparte pentru lucruri imprevizibile, fie ele bune sau rele. Nu aştepta ca banii să îţi pice din cer! Muncește pentru ei.

Leu

Banii vor fi în atenţia ta în luna iulie şi nu vei permite să laşi oportunităţile să treacă pe lângă tine. Ai grijă dacă munca pe care o faci este în echipă, pentru că unii colegi sau parteneri ar putea avea intenţii mai puţin bune în ceea ce priveşte câştigurile voastre comune. Atenţia este cheia, aşa că nu te încrede în nimeni şi îndeplineşte-ţi atribuţiile cu mare responsabilitate!

Horoscop iulie 2018. Zodiile care au noroc la bani

Fecioară

În ultima perioadă ai cheltuit destul de mulţi bani şi ai investit în lucruri şi obiecte de care aveai nevoie. Cu toate că nu ai aruncat cu banii în stânga şi în dreapta, ci ai acţionat justificat, e necesar să fii mai chibzuită de acum înainte pentru a putea reveni la situaţia cu care te-ai obişnuit. Evoluezi lent, dar sigur, iar asta te face să ai mai multă încredere în tine şi să îţi stabileşti standarde mai înalte.

Balanţă

Eşti destul de imatură în ceea ce priveşte responsabilităţile financiare, însă, din fericire, ai lângă tine persoane care te pot ajuta. Încearcă totuşi să nu te laşi manipulată complet, ci să îţi impui şi tu o urmă de personalitate. Una e să te laşi ajutată, alta e să te laşi condusă. Ia problema în propriile mâini, şi chiar dacă eşuezi, vei învăţa din greşeli şi te vei perfecţiona.

Scorpion

Luna iulie va fi o lună a schimbărilor pentru tine, chiar drastice se poate spune. E necesar să faci paşi înainte, pentru că stagnarea cu care te confrunţi de ceva vreme începe să te tragă în jos. Nu risca să te plafonezi şi caută întotdeauna un job mai bun, mai mulţi bani şi mai multe şanse de avansare. Eşti o persoană care promite mult, iar ambiţia de care dai dovadă trebuie să iasă cu mai mult curaj la suprafaţă.

Săgetător

Încearcă să nu rişti prea mult în această lună în ceea ce priveşte tranzacţiile financiare. Cu toate că ţi-ai dori să câştigi mai mult, acum e indicat să te mulţumeşti cu banii pe care îi deţii. Ai planuri de bătaie promiţătoare, însă nu începe să le pui în practică de acum. Răbdarea este o virtute pe care trebuie să ţi-o dezvolţi mai mult, mai ales dacă ai trecut recent prin eşecuri din care ai avut ce învăţa.

Capricorn

Ai planuri mari în ceea ce priveşte investiţiile, însă nu acţiona în luna iulie. Acum mai mult decât oricând trebuie să fii prudentă cu banii şi să îi ţii la adăpost cel puţin în această perioadă. Spre final de iulie poţi începe negocierile, însă fără să iei vreo decizie impulsivă. Dacă vrei să îţi achiziţionezi o locuinţă sau un autoturism, optează pentru ceva modest care să nu te lase cu buzunarele goale!

Vărsător

Luna aceasta se vor clarifica anumite lucruri în ceea ce priveşte cariera ta şi vei reuşi să te stabilizezi. Ai mulţi bani de primit, însă asta e un lucru bun şi nu trebuie să te îngrijoreze micile întârzieri. Cu toate acestea, nu te baza pe ceea ce vei avea, ci bazează-te pe ceea ce ai dacă nu vrei să rişti ca planurile să-ţi fie date peste cap. Atunci când vine vorba de lucruri serioase, fii responsabilă şi renunţă la impulsivitate.

Peşti

Nu o duci foarte bine cu banii, iar luna iulie va veni cu o avalanşă de cheltuieli neprevăzute. Încearcă să te organizezi cât de bine poţi şi să investeşti doar în lucrurile cu adevărat importante. Dacă ai datorii, nu amâna nicio zi achitarea acestora. Chiar dacă mai ai puţin şi ajungi la disperare din cauza banilor, e necesar să îţi păstrezi calmul şi să nu cedezi nervos indiferent cât de negru ţi s-ar părea totul.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×