Horoscop dragoste 2018. Atenţie! Trei zodii se despart, iar cauza e infidelitatea

Iuliana Spirache   
în Stiri de ultima ora
26/11/2017, 13:15
Horoscop dragoste 2018. Atenţie! Trei zodii se despart, iar cauza e infidelitatea

Racii, Scorpionii şi Vărsătorii nu pot trece peste infidelitate, iar ei vor decide să pună punct relaţiei pe care o aveau cu persoana iubită de foarte mulţi ani şi alături de care şi-au făcut planuri de viitor. Toate aceste schimbări vor avea loc în 2018. Oamenii care sunt sub cele trei semne zodiacale vor afla că persoanele iubite mai au o relaţie şi, deşi nu este foarte serios, decid să nu mai continue.

Nativii Rac, Scorpion şi Vărsător vor încerca să o ia de la zero în ceea ce priveşte o relaţie serioasă. Chiar dacă va fi dificil la început, cu timpul vor realiza că tot ceea ce s-a întâmplat a fost pentru binele lor, iar acum au şansa să-şi găsească adevărata fericire, anunţă jurnalul.ro.

Horoscop dragoste 2018. Ce şanse ai să-ţi găseşti marea dragoste

Berbecul are şanse să întâlnească pe cineva în următoarele săptămâni, dar trebuie să se asigure că noul partener este cineva care poate să-i ofere stabilitate, în timp ce vă mai oferă şi puţină libertate. Taurul nu este întotdeauna concentrat pe relaţii, dar îi va fi uşor să-şi găsească pe cineva. „Angajamentul va fi mai bun în 2018, dar vă puteţi distra în timpul procesului de descoperire”, spune astrologul.

VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL ÎN TIMP REAL!

Gemenii au fost prea ocupaţi în 2017 pentru a relaţii, dar dacă doresc să se schimbe acest lucru, se poate în totalitate în 2018. Racul va avea ocazia să-şi găsească sufeltul pereche în acest an, dacă sunt dispuşi să fie răbdători. În timp ce pentru Leu, anul 2018 nu este unul foarte bun pentru relaţii serioase. Citeşte mai multe aici!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×