Horoscop zilnic: 16 septembrie. Berbeci au probleme de sănătate

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/09/2018, 20:18
Horoscop zilnic: 16 septembrie. Berbeci au probleme de sănătate
Horoscop zilnic: 16 septembrie. Berbeci au probleme de sănătate

Zodiacul zilnic anunță că în ziua de duminică, 16 septembrie, balanța ar trebui să fie mai atentă la anturajul său. În curând își va dezamăgi prietenii, iar asta îl va face foarte trist. Pentru nativii din zodia berbecului se anunță prea mult stres și tensiuni neplăcute în familie.

Citește și: Legea care îi va afeacta pe toți românii din străinătate! Modificări majore

Citește și: Anda Adam nu poartă lenjerie intimă! ”Port atunci când e absolut necesar”

Berbec

Tensiunea prin care trece de la o vreme va produce unele disfuncții ale stării de sănătate. Din păcate, spre seară vă veți arăta foart nemulțumiți și veți avea critici aspre la adresa familiei.

Taur

Există posibilitatea să aveți anumite conflicte cu prietenii voștrii. În a doua jumătate a zilei vor fi implicați și câțiva membrii ai familiei. Cearta cu cei iubiți îți va strica întreaga zi. Renunță la orgoliu și totul se va rezolva!

Gemeni

Vă simțiți într-o stare morală extrem de puternică. Vă reorganizați toate activitățile și vă planificați viața pe termen lung. Priviți totul cu alți ochi, acest lucru vă va aduce numai beneficii.

Rac

Dacă sunteți încă singur, vă veți dori să vă puneți ca casa voastră. Vă doriți din ce în ce mai mult siguranță și lucruri durabile. Vreți ca viața voastră să fie fericită, dar într-un cuplu.

Leu

O persoană din anturajul familiei vă contrazice de câte ori are ocazia. Acest lucru vă enervează la culme. Trebuie să știți că persoana aceea defapt nu vă urăște, ci doar vă ignoră.

Fecioară

Prioritățile au fost făcute! Cariera ocupă primul loc. Acum este cel mai important să fiți mulțumit de activitatea voastră de la locul de muncă.

Balanță

Nu vă încredeți în șanse venite de nicăieri și de promisiuni deșarte. Trebuie să aalizați și să cântăriți foarte bine lucrurile, deși vă doriți cu ardoare o schimbare.

Scorpion

Prudența voastră este justificată! Nu-i cunoașteți mai deloc pe noii amici, e perfect normal. Nimeni nu este ceea ce pare, cel puțin la început.

Săgetător

Îți trebuie multă perseverență pentru a depăși toate obstacolele și a realiza planurile personale care urmează să vină.

Capricorn

Sunteți conservator din fire, iar asta va adus numai bine, însă azi e prima oară când vi se reproșează. Urmează să fiți judecat pentru o grămadă de lucruri, nu trebuie să vă sperie asta.

Vărsător

Veți depăși o mare problemă în încercarea destinului vostru. O întâlnire cu o persoană vă va ajuta să treceți peste și vă va da lecții extrem de folositoare de viață.

Pești

Cineva drag vă va cere ajutorul. Toată atenția voastră ar fi de folos pentru acea persoană, încă nu aveți timp. Va trebui să vă cereți scuze și să plecați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×