Horoscop Valentine’s Day 2019. Trei zodii vor avea o zi a îndrăgostiților de coșmar

Ana Chivu   
în Horoscop
13/02/2019, 14:42
Horoscop Valentine’s Day 2019. Trei zodii vor avea o zi a îndrăgostiților de coșmar
Din păcate, 3 zodii vor avea parte de o zi a ăndrăgostiților de coșmar!

Din păcate, nu toate zodiile au parte de o zi specială de Valentine’s Day. Unii nativi au parte chiar de o zi de coșmar, cumva obișnuită. Ei se vor delecta doar cu un pahar de vin și cu ceva muzică, încercând măcar să stea liniștiți și să-și relaxeze mintea.

Pentru unii poate fi destul de trist să nu aibă cu cine petrece de Ziua Îndrăgostiților, dar pentru alții este egal cu zero. Din păcate, 3 nativi au parte de o zi cam plictisitoare. Aceștia sunt și într-o pasă cam proastă și chiar nu vor să audă de petreceri sau de distracție, vor doar să își relaxeze mintea și să se gândească la ce este mai important pentru ei acum.

Horoscop Valentine’s Day 2019: 3 zodii au parte de o zi de coșmar

Din nefericire, 3 zodii sunt ghinionistele horoscopului, astfel că au o zi plictisitoare sau ca oricare alta în ziua de Valentine’s Day. Dacă nu ești printre ele și serbezi cu zâmbetul până la urechi Ziua îndrăgostiților, poți câștiga dacă folosești aceste mesaje:

Zodii care au o zi de coșmar de Valentine's Day
Zodii care au o zi de coșmar de Valentine’s Day

„Fără dragoste suntem orfani de toate, fără pasiune suntem ca o moară de vânt spânzurată în vid!”, „Dumnezeu ne-a dat 2 picioare să mergem, 2 mâini să ţinem, 2 ochi să vedem, 2 urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singura inimă? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găseşti.”

Rac

Racii își doresc să fugă de tot și de toate. Astrele te sfătuiesc să nu încerci să refaci o legătură de multă vreme pierdută. Cumva și simți asta, pe la jumătatea zilei, astfel că îți dai seama că nu ai chef de petrecut de Valentine’s Day. O idee bună este să pleci undeva, să evadezi. Azi este bine să nu te deranjeze nimeni.

Scorpion

Ai vrea să rămâi doar în casă și să faci ceva simplu. Pentru tine este în regul[ un pahar de vin și ceva muzică. Scorpionii au o perioadă grea pe toate planurile, așa că dacă și ziua de Valentine’s Day va fi de coșmar, nu e o noutate. Ai vrea sincer să nu te mai gândești la nimic și să stai liniștit.

Pești

Nativul pești se simte fără energie. De asemenea, nici tu nu ai o deosebită tragere pentru a ieși din casă. Sentimentele sunt contradictorii și simți că este timpul să te odihnești și să uiți de tot ce te-a deranjat sau obosit în ultima perioadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×