5 idei de cadouri pentru Valentine’s Day. Cum să-ți surprinzi cu adevărat iubitul/iubita!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/02/2019, 15:26
5 idei de cadouri pentru Valentine’s Day. Cum să-ți surprinzi cu adevărat iubitul/iubita! GALERIE FOTO
5 idei de cadouri pentru Valentine's Day

Românii adoră sărbătorile și mai exact momente pentru care se pot aduna și pot petrece, însă Valentine’s Day nu e tocmai ca orice sărbătoare. Aceasta aduce aminte unora să mai aducă o floare, iar altora să aducă încă o dată un plus în relația de cuplu.

Ziua Îndrăgostiților, numită și Ziua Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin, se celebrează anual pe 14 februarie. În primă fază, aceasta a fost sărbătorită ca zi a creștinismului occidental ce onorează unul sau doi sfinți timpurii pe nume Valentinus.

5 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Aceasta este recunoscută ca o semnificație culturală și comercială de dragoste în multe regiuni din lume, chiar dacă nu este o sărbătoare publică în orice țară. Astfel, sărbătoarea a ajuns și în România, pentru ca și cetățenii noștri să se bucure de încă o ocazie pentru a celebra iubirea.

  • Panou Led cu Mesaj
10 idei de cadouri pentru Valentine's Day. Cum să-ți surprinzi cu adevărat iubitul/iubita!
Panou cu Led

Cu acesta îți poți impresiona iubita sau iubitul, fiind și un cadou destul de util, datorită luminii difuze pe care o face în casă, dar și pentru accesorizarea locuinței.

  • Șorț de bucătărie pentru ea, dar și pentru el
10 idei de cadouri pentru Valentine's Day. Cum să-ți surprinzi cu adevărat iubitul/iubita!
Sort pentru el

Cadoul este bun atât dacă iubitul/iubita ta este pasionat de gastronomie, dar și dacă poate ți-ai dori să gătească mai mult. Iar, cu ajutorul lui, timpul petrecut în bucătărie poate deveni mai picant și vesel.

  • Cană care amestecă singură
10 idei de cadouri pentru Valentine's Day. Cum să-ți surprinzi cu adevărat iubitul/iubita!
Cadou bun pentru leneși!

Cadou bun pentru leneși și mai ales pentru cei morocănoși dimineața. Aceasta amestecă singură orice lichid ai avea înuntru și te scapă și de ceva muncă, dat fiind faptul că nu mai ai de spălat nicio linguriță.

  • Baveta pentru strângerea bărbii
10 idei de cadouri pentru Valentine's Day. Cum să-ți surprinzi cu adevărat iubitul/iubita!
Un dar bun atât pentru el, cât și pentru ea

Este un cadou bun și pentru el, dar și pentru ea, căci face treaba mai ușoară pentru ambii parteneri. El nu mai trebuie facă atâta efort pentru această acțiune, iar ea nu mai este nevoită să facă muncă în plus, curățând din baie fiecare fir rămas pe jos.

  • Centură de masaj cu vibrații
10 idei de cadouri pentru Valentine's Day. Cum să-ți surprinzi cu adevărat iubitul/iubita!
Centura este bună pentru diferite părți ale corpului

După o zi lungă la birou sau multă agitație din cauza copiilor, un asemenea cadou este perfect pentru ca în 5 minute deja să te simți mult mai relaxat, mai ales că forma centurii este potrivită pentru a masa diferite părți ale corpului.

Legenda Sfântului Valentin

Legenda Sfântului Valentin a început așa- era odată un împărat cu numele de Claudiu al II-lea, care era un luptător brav și îndârjit. El a avut o armată puternică, însă majoritatea nu doreau să meargă în luptă, așa că s-a gândit ca, în locul luptei, să stea acasă cu familiile lor.

5 idei de cadouri pentru Valentine's Day. Cum să-ți surprinzi cu adevărat iubitul/iubita!
Legenda preotului care a luptat pentru iubire

Drept urmare, Claudiu a decis ca niciunul dintre soldații Romei să nu se mai poată căsători. Prin acest lucru s-a gândit că îi va face pe bărbați să meargă la război. Valentin, preot creștin, credea că dreptul omului de a se căsători era dat de la Dumnezeu, iar Claudiu nu avea dreptul să interzică.

Așadar, preotul a căsătorit în secret cupluri, iar într-un final Claudiu l-a găsit și arestat. Cu toate acestea, împăratul îl admira pe preot, așa că, în final, doar l-a îndemnat să renunțe la creștinism și să devină și el soldat roman. Când Valentin a refuzat, a fost întemnițat și condamnat la moarte. Iar, până în ziua execuției, a trimis scrisori de adio către prietenii săi în care le scria:”Adu-ți aminte de Valentin al tău”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×