Valentine’s Day: 5 restaurante din București unde să-ți rezervi o cină romantică

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
08/02/2019, 14:59
Valentine’s Day: 5 restaurante din București unde să-ți rezervi o cină romantică GALERIE FOTO
5 restaurante din București unde să-ți rezervi o cină romantică de Valentine's Day

Se apropie Valentine’s Day și pe lângă cadourile pe care îndrăgostiții și le fac cu ocazia aceste sărbători internaționale, trebuie să găsească și un restaurant la care să rezevre locuri pentru o cină romantică. Dacă plănuiți să ieșiti în oraș pe 14 februarie trebuie să faceți rezervările din timp.

Chiar dacă sunteți pricepuți în bucătărie și intenționați să gătiți pentru a-i face partenerului o surpriză plăcută, s-ar putea să nu aveți timpul necesar. În acest caz, cel mai simplu este să găsiți un local select în care să mergeți de sărbătoarea iubirii. Iată o listă cu 5 restaurante din București unde să-ți rezervi o cină romantică.

5 restaurante din București unde să-ți rezervi o cină romantică de Valentine’s Day

Dacă doriți să vă impresionați partenerul de Valentine’s Day, o idee bună ar fi să optați pentru o cină romantică la un restaurant din București.

Vatra Neamului

Restaurant Vatra Neamului
Restaurant Vatra Neamului

Amplasat la ieșirea din București, restaurantul este foarte apreciat de cei care doresc să petreacă o seară de neuitat, mai ales dacă sunt fani Carla’s Dream. Solistul va susține aici un concert în seara de 14 februarie, iar petrecerea se anunță una de pomină. Muzica este live, meniul este divers, se organizează concursuri și tombole, totul pentru doar 199 de lei de persoană. Adresa: Șoseaua București-Ploiești nr.29. Rezervări: 0725558555.

Gino’s

Restaurant Gino's
Restaurant Gino’s

Restaurantul a fost gândit special pentru o cină romantică. Personalul care lucrează aici susține că localul se poate lăuda cu cel mai mare număr de cereri în căsătorie. Din meniul restaurantului nu lipsesc pastele făcute în casă și fructele de mare. Adresa: B-dul. Dacia nr. 19. Rezervări 0723530901 și 0212125012.

Charme

Restaurant Charme
Restaurant Charme

Este locul perfect pentru cei cărora le pasă de dietă, pentru că aici meniul este foarte sărac în grăsimi. Pot fi comandate salate și preparate vegetariene, însă nu lipsesc și felurile cu carne. Dacă doriți desert, Hot Passion este cea mai bună alegere. Adresă: str. Smârdan nr. 12. Rezervări: 0213111922.

Xanadu

Restaurant Xanadu
Restaurant Xanadu

Aici veți fi întâmpinați cu șampanie din partea casei, iar un meniu de cuplu special costă 100 de lei. Puteți opta însă pentru multe alte sortimente, cum ar fi risotto cu fructe de mare sau tagliatelle de casă cu somon fume, iar la desert puteți comanda tortul Krantz sau Tiramisu. Adresa: str. Mântuleasa nr. 40. Rezervări: 0213150653 și 0722621717.

Davvero

Restaurant Davvero
Restaurant Davvero

De Valentines Day puteți servi bruscheta iubirii, adică pâine prăjită în formă de inimă cu oregano, ulei de măsline și roșii. Vinurile sunt dintre cele mai bune, iar la desert puteți servi înghețată sau tiramisu cu fructele iubirii, decupat în formă de inimă. Adresă: strada Căminului nr.11. Rezervări: 0732123266.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×