Horoscop Urania pentru săptămâna 9-15 martie! Peștii au parte de mari schimbări

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/03/2019, 17:45
Horoscop Urania pentru săptămâna 9-15 martie! Peștii au parte de mari schimbări
Ce ți-au rezervat astrele

Horoscop Urania pentru săptămâna 9-15 martie. Cunoscutul astrolog anunță o săptămână plină de evenimente pentru cei mai mulți dintre nativi. De asemenea, unele zodii vor trece prin schimbări importante în plan sentimental.

Pe Gemeni îi așteaptă o săptămână destul de agitată, perioadă în care vor fi nevoiți să ia decizii importante în plan sentimental, în vreme ce nativii din Pești vor trebui să facă față unor schimbări majore.

Ce v-au rezervat astrele pentru săptămâna 9-15 martie

Berbec

Între 9 și 10 martie dimineața, nativii din Berbec se vor simți plini de energie și pregătiți să-ți asume anumite activități solicitante, pe care e posibil să le fi amânat. Între 10 martie și după-amiaza zilei de 12 martie, vă veți ocupa de anumite aspecte în plan financiar. Poate veți încheia o anumită tranzacție, veți investi timp și bani în lucruri care vă fac fericit și vă conferă o anumită stabilitate. Pentru că acesta va fi cuvântul de ordin în perioada următoare, stabilitate, în special financiară.Între 14 și 15 martie, ar putea apărea clipe de enervare, provocate de anumite situații menite să vă pună în dificultate.

Taur

Între 9 și 10 martie, Taurii se vor confrunta cu o perioadă mai agitată, în special în timpul nopților. Pe acești nativi ar putea să-i apese o stare de neliniște sau stres lăuntric. Între 12 și 14 martie, consultări pe teme financiare, vreți să vă informați în vedera obținerii unui câștig. De asemenea, este un moment prielnic pentru învățare, pentru asimilarea unor cunoștințe și fixarea unor cunoștințe necesare pregătirii profesionale. Relațiile de prietenie vor continua să funcționeze în liniște și pace.

Horoscop Urania, 9-15 martie 2019
Horoscop Urania, 9-15 martie 2019

Gemeni

Între 9 și 10 martie, pe Gemeni îi așteaptă unele situații speciale care au menirea de a le atrage atenția asupra unui prieten, sau a naturii unei relații cu o anumită persoană care nu este sinceră față de ei. Luați aminte la tot ce se întâmplă cu persoanele de care sunteți apropiați și încercați să trageți concluzii cât mai obiective, fără a ignora sau a diminua importanța situațiilor respective. Între 10 și 12 martie, prilej pentru acești nativi să analizeze, să cântărească bine anumite aspecte și să se lămurească. Între 12 și 14 martie, aveți ocazia de a petrece câteva momente de liniște și relaxare, alături de cei dragi. De asemenea, Gemenii vor fi nevoiți să rezolve anumite probleme destul de dificile.

Rac

În această perioadă, pe nativii din zodia Rac îi așteaptă posibile surprize în planul relațiilor, care nasc anumite divergențe de opinie. Aveți tendința de a trece de la o stare la alta, de la un gând la altul. Urania vă sfătuiește să priviți lucrurile cu calm, altfel riscați să scăpați din vedere anumite detalii importante.

Leu

Cei născuți în zodia Leu ar putea fi nemulțumiți de cum decurge viața lor pe plan profesional. Cu toate acestea, vor identifica toate motivele care le stau în cale. Între 12 și 14 martie, nu este exclus să apară unele discuții aprinse pentru acești nativi.

Fecioară

Între 9 și 10 martie, Fecioarele ar putea avea parte de un anumit câștig bănesc care, cred ele, li se cuvine.Se întrevede la orizont o nouă oportunitate în plan profesional, pe care nativii nu au de gând s-o lase să le scape. În privința relațiilor parteneriale, ar putea apărea unele divergențe.

Balanță

Pe nativii din Balanță îi așteaptă o perioadă destul de încărcată. Vor încerca din răsputeri să economisească niște bani pentru planuri de viitor. Nu e exclus să apară și unele dezamăgiri sub aspectul pregătirii profesionale.

Scorpion

Scorpionii se vor confrunta cu o criză de comunicare în privința relațiilor parteneriale și profesionale. Nu lăsați neînțelegerile să vă strice buna dispoziție. pentru cei care încheie anumite înțelegeri, atenție la unele clauze din contractele respective, care s-ar putea dovedi mai puțin benefice pe viitor.

Săgetător

Nativii din Săgetători vor avea parte de îndoieli în privința unor obiective importante. Nu vă lăsați descurajați de astfel de lucruri.Totodată, există riscul producerii unor accidente la locul de muncă, mai ales pentru cei care lucrează cu utilaje grele sau aparatură complicată.

Capricorn

Capricornii se vor ocupa în această perioadă de treburile casei sau diverse probleme ce țin de familie, dar poate apărea și un litigiu sau conflict. Indiferent de situație, este indicat să încercați să găsiți o cale de mijloc pentru a regla lucrurile.

Vărsător

Nativii din Vărsător ar putea resimți anumite dezamăgiri. Unele conversații în contradictoriu îi vor face să devină agitați, irascibili și astfel riscă să intre în tot felul de dispute inutile. Spre sfârșitul săptămânii, lucrurile se schimbă radical. Veți simți nevoia de odihnă, și relaxare, iar zilele de 14 și 15 martie vă vor aduce astfel de momente.

Pești

Nativii din zodia Pești vor avea parte de îngrijorări în privința veniturilor insuficiente. Vor simți nevoia de stabilitate pe acest plan, iar lipsa ei îi va dezamăgi destul de tare. Între 14 și 15 martie, se anunță o perioadă de liniște și echilibru în plan sentimental.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×