Horoscop Urania pentru săptămâna 4 – 10 aprilie. Berbecul trăiește viața din plin, fără restricții și planuri

Alexa Serdan   
în Horoscop
03/04/2020, 16:24
Horoscop Urania pentru săptămâna 4 – 10 aprilie. Berbecul trăiește viața din plin, fără restricții și planuri
Horoscop Urania pentru săptămâna 4 - 10 aprilie. Berbecul trăiește viața din plin, fără restricții și planuri. Sursa foto: captură video Youtube

Urania aduce în fiecare zi de vineri predicțiile pentru săptămâna următoare, așadar în perioada 4 – 10 aprilie zodiile nu vor duce lipsă de provocări atât în relația profesională, cât și în cea personală. Află din rândurile de mai jos ce au rezervat astrele pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

Horoscop Urania pentru perioada 4 – 10 aprilie, de la zodie la zodie

Berbec

Simți nevoia să te bucuri mai mult de viață, motiv pentru care nu-ți mai impui restricții. La locul de muncă ești foarte solicitat și oboseala își va spune cuvântul cât de curând. Încearcă să nu-ți pierzi răbdarea și să tratezi cu maximă calmitate situațiile neprevăzute.

Taur

Ești presat de luarea unor decizii rapide, de aceea ai nevoie de foarte multă energie. Unele evenimente neplăcute ți-ar putea strica relațiile cu familia, dar asta depinde de tine. La serviciu totul decurge normal și reușești să te adaptezi oricărei situații.

Gemeni

Restabilește confortul din cămin pentru că acolo îți vei petrece următoarea  perioadă. Gândește-te la noi metode prin care să te distrezi și să-ți aduce prietenii mai aproape. Ești revoltat de situația în care te afli, dar din păcate unele lucruri care nu țin de tine.

Rac

Ești mai mult pe drumuri pentru că ai multe acte și adeverințe de semnat. Mare atenție la relația de iubire care ar putea suferi din cauza plecărilor tale nenumărate. Sentimentele de neîncredere și nesiguranța s-ar putea să-ți dea viața peste cap, fii mai atent.

Leu

Ești într-o formă fizică de invidiat și reușești să duci până la capăt toate sarcinile. Ești tot mai preocupat de partea financiară, dar nu trebuie să te temi pentru că nu vei ajunge la sapă de lemn. Anumite persoane te vor dezamăgi și s-ar putea să nu-ți treacă prea repede supărarea.

Fecioară

Persoanele sensibile sau cu afecțiuni s-ar putea să simtă unele dureri, dar de scurtă durată. Ai mai multă răbdare cu colegii de la locul de muncă și explică-le ce au de făcut. Rezistă tentației de a cheltui banii aiurea și ține-i deoparte pentru zile negre.

Balanță

Relația cu unul dintre prieteni nu mai poate continua oricât de mult ți-ar dori asta. Punt punct și ia-o de la capăt și când vine vorba de promisiuni sau planuri de viitor. Detașează-te de stres și nu mai complica relațiile prin prisma unor discuții contradictorii.

Scorpion

Ai o imagine de apărat, dar pentru asta trebuie să lași mai mult de la tine. Ai de onorat mai multe întâlniri, dar din păcate trebuie să le amâni pentru o dată viitoare. Spre finalul săptămânii nu este exclus să apară câteva probleme medicale, dar nu ceva rău care să te alarmeze.

Săgetător

Aflarea unor noi informații îți pun demnitatea și verticalitatea la îndoială. Vei fi pus în fața unor situații inedite, dar vei descoperi un sprijin remarcabil în persoana unui amic. Starea ta de spirit s-au putea deteriora de la o zi la alta din cauza petrecerii timpului numai în casă.

Capricorn

Schimburile de idei s-ar putea să nască conflicte majore din care să nu mai știi cum să ieși. La mijlocul săptămânii ai de rezolvat câteva sarcini la locul de muncă, în timp ce relația cu cei apropiați va fi măcinată tot mai mult de neliniște și îndoieli.

Vărsător

Nu te mai simți împlinit în relația de cuplu, dar pentru că nu vrei să-ți rănești jumătatea vei găsi o soluție inventivă. Ai de luat câteva decizii importante, iar unele acte amânate vor fi semnate într-un final. Renunță la ideile preconcepute dacă vrei să depășești nivelul la care ești acum.

Pești

Nu te lăsa pradă tensiunilor și evită stresul inutil. Odihnește-te cât mai mult! Detașarea de grijile de zi cu zi nu înseamnă același lucru și în cuplu, așadar implică-te mai mult. Îți dorești o sursă de bani în plus, lucru care nu este o noutate, dar nu prea faci nimic în sensul acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×