Horoscop Urania pentru săptămâna 25 aprilie – 1 mai. Leul este energic și rezolvă toate sarcinile care-i ies în cale

Alexa Serdan   
în Horoscop
24/04/2020, 14:53
Horoscop Urania pentru săptămâna 25 aprilie – 1 mai. Leul este energic și rezolvă toate sarcinile care-i ies în cale
Horoscop Urania pentru intervalul 25 aprilie - 1 mai, pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto: captură video Youtube

Astrologul Urania a consultat astrele și a aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte celor 12 semne zodiacale în perioada 25 aprilie – 1 mai. Așadar, horoscopul Urania pentru săptămâna următoare aduce vești bune pentru multe zodii.

Horoscop Urania pentru intervalul 25 aprilie – 1 mai, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Ești preocupat tot mai des să găsești o sursă de venit pe termen scurt și mediu. Un sfat sau discuția cu una dintre persoanele importante din viața ta îți poate deschide ochii și felul de a gândi la 180 de grade. În ceea ce privește viața de acasă, te dedici mai mult familiei.

Taur

Acceptă schimbările care intervin în viața ta având în vedere situația de față. Cât despre bani nu avea nicio grijă, ai suficiente resurse pentru ce ți-ai propus. Simți o nevoie acută să progresezi în plan profesional, de aceea te pui cu burta pe carte.

Gemeni

Amintirile dureroase din trecut nu fac decât să te destabilizeze și să-ți strice starea de spirit. Închide această pagină și trăiește mai mult în prezent. Pluton în mișcare retrogradă de pe 26 aprilie nu aduce nimic bun pentru tine, ba chiar pierzi și niște bani.

Rac

Mici neînțelegeri în relația cu un amic foarte bun din cauza unor diferențe de opinie. Ai șanse mari să te redescoperi perioada asta datorită obstacolele uriașe pe care le vei depăși cu fruntea sus. Mare atenție la orgoliul și la vanitatea pe care le-ai putea căpăta în urma acestor hopuri.

Leu

Reușești să faci față cu brio obstacolele de la locul de muncă datorită comunicării. Rezolvă toate sarcinile pe care le-ai lăsat pentru ultima sută de metri și nu vei avea nicio problemă la toamnă. Spre finalul săptămânii vei avea suficientă energie și vitalitate pentru a te dedica vieții personale.

Fecioară

Ai nevoie să depui mai multe eforturi pentru a te menține pe linia de plutire. Nu mai știi pe cine să te bazezi, lucru care te-ar putea da serios peste cap. În ceea ce privește viața profesională ai șanse mari să câștigi imagine sau autoritate în fața superiorilor.

Balanță

Ești tot mai preocupat de partea financiară care a suferit destul de mult perioada aceasta. Cântărește-ți avantajele și piedicile care se ivesc în calea ta și ia decizia care trebuie. Ești nevoit să gestionezi câteva situații complicate de la locul de muncă, dar totul se va termina cu bine.

Scorpion

Relația profesională este aspru pusă la încercare. S-ar putea să revii asupra unei situații pentru a înțelege care este cheia rezolvării ei. Apele sunt puțin tulburi în sfera comunicării și neîncrederea în tine va scoate la suprafață eșecurile pe care le-ai avut în plan public, profesional sau social

Săgetător

Starea de nervozitate ți-ar putea cauza câteva probleme de ordin medical. La locul de muncă ai de luat o multitudine de decizii, trezindu-te peste noapte chiar șef. Unele dintre persoanele născute sub acest semn zodiacal își schimbă complet stilul de viață, dar și serviciu.

Capricorn

Anumite lucruri dintre trecut care s-au încheiat prost îți vor strica starea de spirit. Trecerile bruște de la o stare la alta te vor marca atât pe tine, cât și oamenii din jurul tău. Ești tot mai nemulțumit de partea profesională, fapt care duce la angoase și lipsă de orizont în carieră.

Vărsător

Ești îngrijorat în privința relației cu un membru apropiat care are nevoie de sprijinul și susținerea ta. În următoarea perioadă vor există zilnic discuții contradictorii care te vor pune în situații-limită. Ești tot mai nerăbdător și este firesc să apară momente de tristețe sau de exasperare.

Pești

Este un moment bun să te perfecționezi și să te înscrii la un curs nou. Dorința de a progresa este tot mai mare, dar nu trebuie să uiți de armonia și confortul de acasă. Renunță la tensiunile și reproșurile care ar putea strica starea de spirit din sânul familiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×