Horoscop Urania pentru săptămâna 2 – 8 mai 2020. Racul se ceartă cu toate persoanele care-i ies în cale

Alexa Serdan   
în Horoscop
01/05/2020, 15:22
Horoscop Urania pentru săptămâna 2 – 8 mai 2020. Racul se ceartă cu toate persoanele care-i ies în cale
Horoscop Urania pentru intervalul 2-8 mai 2020, pentru toți cei 12 nativi. Sursa foto: captură video Youtube

Cunoscutul astrolog Urania a aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 semne zodiacale în perioada 2 – 8 mai 2020. Potrivit horoscopului în acest interval zodiile se vor bucura de tot felul de situații, dar și probleme medicale care le-ar putea strica starea de spirit.

Horoscop prezentat de Urania pentru săptămâna 2 – 8 mai 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Te simți neputincios și trist că nu poți fi alături de amici pentru a te distra. Starea de sănătate este una stabilă, în timp ce la locul de muncă va trebui să fii mai ordonat și mai atent la sarcinile pe care le primești. Implicarea în cât mai multe proiecte ți-ar putea aduce bani.

Taur

Rațiunea și judecata te vor menține pe linia de plutire și nu te vor lăsa să cazi în păcat. Simți o nevoie acută de normalitate, fiind o perioadă propice pentru a merge la controalele de rutină sau pentru a îndrepta unele situații din trecut.

Gemeni

Dedică-te mai mult activităților casnice, ajută-ți familia. Spiritul inovator și activitățile creative te împing spre lucruri pozitive, însă zilele următoare ar putea aduce enervare și nemulțumire. Abține-te să impui punctul de vedere cu forța.

Rac

Mare atenție la detalii și la aspectele care privesc comunicarea. În această săptămână lipsa de atenție și vigilență te vor costa scump pentru că vei pierde timp prețios. În relația de familie astrele prevăd certuri și discuții contradictorii.

Leu

Planifică-ți viața în funcție de partea financiară și încearcă să fii mai chibzuit în această privință. Fii obiectiv și nu te implica în dispute din care ai putea ieși șifonat. Nu te enerva aiurea și păstrează-ți calmul, indiferent care este persoana cu care te confrunți.

Fecioară

Insomnia și agitația îți dau peste cap viața și s-ar putea să-ți pierzi ușor echilibrul. O veste neplăcută îți va tulbura liniștea interioară, lucru care va complica cursul normal al lucrurilor. Impulsurile neplăcute ale Lunii Pline în Scorpion din 7 mai nu aduc nimic bun pentru tine.

Balanță

În prima parte a săptămânii problemele de sănătate vor ieși la suprafață, mergi la medic dacă este neapărat nevoie. Este foarte posibil să primești o moștenire sau să ai parte de un câștig neașteptat. Gândește la rece înainte de a trece la fapte când vine vorba de afaceri.

Scorpion

Ești considerat pasăre de noapte, dar va trebui să te adaptezi muncii și evenimentelor din timpul zilei perioada asta. Traversezi o săptămână încărcată din punct de vedere al schimbărilor și trăirilor interioare. Spre finalul intervalului s-ar putea să fii neliniștit și să nu-ți găsești locul.

Săgetător

Fii o persoană demnă și asumă-ți responsabilitățile care trebuie. Corectitudinea și încrederea te vor ajuta să faci față cu brio provocărilor. Nu te lăsa influențat și respectă clauzele contractului pe care l-ai semnat la locul de muncă. Mare atenție la oboseala și epuizarea excesivă.

Capricorn

Grijile și preocupările legat de instabilitatea de la locul de muncă nu-ți dau deloc pace. Este momentul ideal să te implici într-un proiect mai vechi sau de ce nu, să ai curajul să-ți asumi noi responsabilități. Relațiile de prietenie, cât și cea de cuplu vor avea puțin de suferit.

Vărsător

Ai parte de câteva situații neprevăzute care s-ar putea să-ți dea planurile peste cap. Săptămâna aceasta este oportună pentru inspirație, originalitate și creativitate. Profită din plin! Luna Plină în Scorpion din 7 mai ar putea genera conflicte și tensiuni.

Pești

Eficiența și cooperarea te vor ajuta enorm în relațiile cu partenerii de afaceri. Unele discuții vor fi utile și îți vor îndrepta pașii spre succes. Spre finalul săptămânii atenția îți este îndreptată spre planuri, idei și oportunități, în special în domeniul financiar.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×