Sfatul zilei de sâmbătă, 2 mai 2020. Vărsătorul pierde timp prețios cu micile detalii ale vieții

Alexa Serdan   
în Horoscop
01/05/2020, 09:59
Sfatul zilei de sâmbătă, 2 mai 2020. Vărsătorul pierde timp prețios cu micile detalii ale vieții
Sfatul zilei de sâmbătă, 2 mai 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei de sâmbătă, 2 mai 2020, aduce vești excelente pentru nativi născuți în zodiile Taur și Capricorn care au parte de evenimente plăcute în viața personală. Descoperă în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu toate semnele zodiacale în această zi.

Așa arată sfatul zilei pentru sâmbătă, 2 mai 2020, pentru fiecare dintre cele 12 zodii

Berbec

Înainte de a-ți face planurile de bătălie gândește-te dacă reușești să le duci până la capăt. Nu te înhăma la prea multe lucruri în același timp.

Taur

Totul merge ca pe roate în viața de cuplu, însă nu uita să-i oferi partenerului de viață o mică atenție. Fii deschis și sincer în relația cu jumătatea ta.

Gemeni

Fii atent la tot ce se petrece în jur. Descoperă ușa care ți se deschide în privința locului de muncă și profită de această oportunitate inedită.

Rac

Fii deschis la noi experiențe și încearcă lucruri pe care până acum nu ai avut curaj să le faci. Ești pregătit să-ți schimbi viața la 180 de grade?

Leu

Astăzi este relaxare, pasiuni și timp liber. Profită din plin de această perioadă pentru a descoperi care sunt lucrurile care te definesc ca om.

Fecioară

Trage aer în piept și respiră adânc. Ia o gură mare de aer și restabilește-ți prioritățile atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Balanță

Nu-i mai trage de urechi pe ceilalți și tu greșești chiar dacă nu recunoști asta. Înainte de a-i șicana pe cei din jur vezi cum ești tu.

Scorpion

Trecutul nu te caracterizează, nu mai privi în urma ta. Fii optimist și încrezător și mergi mai departe pe drumul tău, indiferent de ce spun ceilalți.

Săgetător

Ți-ai pus în gând să avansezi la serviciu, iar pentru asta lucrezi și tragi din greu. Nu mai ții cont deloc de oboseală și muncești indiferent de oră.

Capricorn

Iubești și ești iubit în aceeași măsură de partenerul de viață. Spre seară s-ar putea să fii surprins cu o cină romantică din partea jumătății tale.

Vărsător

Nu mai pierde timpul agățându-te de fleacuri. Viața este scurtă și nu merită irosită aiurea. Implică-te numai în evenimentele majore.

Pești

Nu-ți mai vărsa nervii pe familia ta atunci când eșuezi în viața personală. Ei nu nicio vină, asumă-ți mai mult vorbele și mai ales, comportamentul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×