Horoscop Urania pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2019! Săgetătorul are probleme pe toate liniile

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
30/08/2019, 18:39
Horoscop Urania pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2019! Săgetătorul are probleme pe toate liniile GALERIE FOTO
Horoscop Urania pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2019

FANATIK vă aduce horoscopul publicat de Urania pentru săptămâna 31 august – 6 septembrie 2019. Multe dintre zodii primesc vești bune de la astre, dar unele sunt parcă blestemate. Săgetătorul are parte de o perioadă neagră.

Așa arată horoscopul Urania pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2019

Berbec

Nativii Berbec vor avea multe de rezolvat în această perioadă. La locul de muncă, dar și acasă încep proiecte noi, care le vor ocupa aproape tot timpul. Trebuie să aibă grijă de sănătate, deoarece o afecțiune mai veche ar putea reveni în prim plan.

Taur

Nativii Taur vor avea o perioadă foarte bună, lipsită de stres și de provocări. Totul merge bine, de la sine, iar Taurul nu trebuie să facă eforturi mari pentru a intra î grația unor oameni sus-puși, care vor veni cu propuneri bănoase pentru nativul respectiv.

Horoscop Urania pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2019
Horoscop Urania pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2019

Gemeni

Gemenii au o perioadă agitată. La locul de muncă se va simți stresat de sarcinile care îi vor fi trasate, iara acasă partenerul de viață se încăpățânează să nu se implice într-o activitate care poate fi benefică pentru familie. Nu vrea să înțeleagă beneficiile!

Rac

Nativii Rac vor petrece perioada respectivă pe la instituțiile statului. Este vorba despre o moștenire sau poate un conflict care va ajunge în instanță, cert este că nativul va avea parte de contactul cu instituțiile statului, iar acest lucru îl va stresa la culme. În plus, această experiență îi va lăsa un gust amar.

Leu

Nativii Leu vor fi prinși și ei în această perioadă cu acte peste acte. Poate întocmesc vreun dosar pepensionare, sau poate o alocație suplimentară, cert este că nativii trebuie să se înareze cu răbdare, deoarece vor avea de stat la cozi interminabile.

Fecioară

Pentru Fecioară vine o perioadă benefică. Vor avea o putere de concentrare mai mare, vor fi mai prezenți în familie, dar și la locul de muncă și vor putea sesiza oportunitățile de afaceri care le apar în cale. Se anunță și o scurtă călătorie.

Balanță

Balanțele vor fi echilibrate în această perioadă. La locul de muncă însă se anunță probeleme serioase. Nativii ar putea schimba locul de muncă în această perioadă. mai rău este că ar fi dispuși să meargă chiar și un job mai slab plătit, decât să mai rămână în firma respectivă.

Scorpion

Scorpionii vor avea tendința să cultive relațiile utile lor sau necesare în acest moment în care, trebuind să rezolve chestiuni majore pentru întreaga lor existență, vor constata că nu pot face față cu propriile lor puteri sau, din varii motive, capacitatea lor de a se descurca în relațiile cu oamenii și instituțiile este limitată.

Săgetător

Nativul Săgetător are probleme serioase cu banii, dar și cu familia. Chiar când era pe cale să fie numiți într-o funcție mai bună, greaua moștenire venită din familia sa îi va trage în spate. În plus, o afecțiune mai veche ar putea reveni de actualitate.

Capricorn

Capricornul va avea parte de operioadă liniștită, alături de familie. Va reuși să acorde mai multă atenție partenerului de viață, iar acest lucru face ca acasă să fie locul unde Capricornul își încarcă bateriile cel mai bine. Este posibil să faceți și o călătorie!

Vărsător

Vărsătorul are probleme la locul de muncă, însă la fel cum apar, așa și dispar. Ești apreciat de șefi, însă unii colegi parcă își pun bețe în roate. Ai noroc de bani și de câștiguri, în general. Starea de sănătate este bună, dar parcă ai nevoie de mai multă odihnă.

Pești

Iese soarele pe strada Peștilor. Nativii au parte de un câștig substanțial, provenit, posibil, de la o moștenire sau, de ce nu, de la jocurile de noroc. Acasă este liniște, iar partenerul de afaceri are grijă maximă de tine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×