Horoscop Urania pentru perioada 14-20 septembrie. Capricornul trebuie să învețe să renunțe la orgoliu

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
13/09/2019, 14:05
Horoscop Urania pentru perioada 14-20 septembrie. Capricornul trebuie să învețe să renunțe la orgoliu
Citește ce și-a rezervat horoscopul Urania pentru săptămâna 14-20 septembrie 2019. Sursa foto: fabricatinromania.ro

Urania pregătește în fiecare zi de vineri horoscopul pentru săptămâna următoare. Citește doar aici care sunt previziunile pentru perioada 14-20 septembrie și află care sunt evenimentele de care vor avea parte celor 12 zodii ale horoscopului european. Vezi care este capitolul la care excelează zodia ta sau dimpotrivă, află unde mai ai de lucrat. 

Horoscop Urania pentru săptămâna 14-20 septembrie. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Berbec

Conflictele cu partenerul de viață vor fi rezolvate ușor dată apelezi la tact și diplomație. Ești dornic să te apuci de un sport nou sau să te înscrii la un curs interactiv. Ești constrâns să faci lucruri care nu-ți fac plăcere: mâncare sau curățenie.

Taur

Ești epuizat fizic și psihic și ai nevoie de o medicație adecvată. Mergi la medic pentru un control amănunțit. Ești o persoană liniștită care nu își exprimă foarte ușor sentimentele și trăirile. Vrei un nou stil de viață și un loc de muncă mai bun așa că te pui pe învățat.

Gemeni

Ai o imaginație foarte bogată și trăiești la maxim fiecare sentiment de dragoste. Te gândești să faci schimbări importante în locuință și îți notezi fiecare obiect de mobilier care trebuie înlocuit. Ai o formă mentală bună și o stare de spirit pozitivă.

Horoscop pentru săptămâna 14-20 septembrie 2019
Află ce ți-au rezervat astrele în săptămâna 14-20 septembrie 2019. Sursa foto: a1.ro

Rac

Săptămâna aceasta ești emotiv și nostalgic și s-ar putea să verși câteva lacrimi. Vei avea parte de zile relaxante care nu te vor solicita prea mult. Ești perfecționist și vrei să pui lucrurile la punct. Știi să pui punctul pe ”i” și ai mereu ultimul cuvânt.

Leu

Discuția cu un prieten foarte apropiat te ajută să iei o decizie importantă. Fie că este vorba de relația de cuplu, fie de serviciu vei avea multe de câștigat. Nu mai arunci cu banii în stânga și-n dreapta și reușești să pui deoparte o sumă măricică.

Fecioară

Micile câștiguri bănești te vor ajuta să plătești câteva facturi rămase restante. Iei decizii radicale și ferme și nu privești în urma ta. S-ar putea să te îndepărtezi de prieteni de care în trecut erai de nedespărțit. Noi prietenii se vor lega în viitorul apropiat.

Balanță

Ești de ceva timp în căutarea unor soluții financiare, iar acum le vei găsi. Nu ignora sfaturile părinților pentru că îți vor fi de mare ajutor. Simți că nu ești apreciat în grupul de prieteni și s-ar putea să fii marginalizat. Cariera va cunoaște o îmbunătățire.

Scorpion

Fapte și idei pe care nu le-ai înțeles până în momentul de față vor ieși la suprafață. Reflectează la evenimentele trecutului și învață să fructifici prezentul. La locul de muncă ești lipsit de energie și nu vei fi eficient. Ia o pauză și apoi rezolvă sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

Săgetător

Fii diplomat în relațiile cu prietenii dacă nu vrei să strici legăturile. Până spre iarnă va trebui să fii chibzuit cu partea financiară. Șefii sunt mândri de munca pe care o depui zilnic și vei fi apreciat. Lucrează mai mult la impresia pe care o lași în urma ta.

Capricorn

Neînțelegerile de la locul de muncă sau din sânul familiei vor trece pe locul doi. Te axezi mai mult pe partea profesională și hotărăști să te înscrii la niște cursuri de perfecționare. S-ar putea să ai de pierdut din cauza orgoliului, mai lasă de la tine.

Vărsător

Ești relaxat și te simți bine în pielea ta. Te concentrezi mai mult pe propria persoană și ieși la o plimbare prin parc. Nu renunți nici la sport sau la activitățile care îți fac plăcere. Ratarea unui câștig rapid îți va tăia elanul. Nu rămâne dezamăgit pentru că pe alte planuri excelezi. Distrează-te și bucură-te de aventurile spirituale.

Pești

Discuțiile legat de casă nu se mai termină. Nu mai amâna și ia atitudine. Apucă-te de curățenia de toamnă. Nu te întrista dacă lucrurile nu ies așa cum ți-ai propus. Ești vehement și hotărât și s-ar putea să le dai peste cap planurile celor din preajmă.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×