Horoscop runelor, cu Mihai Voropchievici. pentru săptămâna 9 -15 septembrie. Visele Balanțelor se îndeplinesc

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
07/09/2019, 20:22
Horoscop runelor, cu Mihai Voropchievici. pentru săptămâna 9 -15 septembrie. Visele Balanțelor se îndeplinesc
Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 9 -15 septembrie foto: captura antena3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile runelor pentru săptămâna 9 – 15 septembrie. Horoscopul runelor anunță vești bune pentru nativii Balanță. Totodată, cei din zodia Taur au tras runa norocoasă. În schimb, Peștii ar trebui să aibă grijă. Iată previziunile relatate la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici: Taurii au tras runa norocoasă

Berbecii au o săptămână în care trebuie să își facă bagajele. Astrele anunță o călătorie, o perioadă în care să facă tot felul de drumuri sau pur și simplu să facă un repaos. Taurul a terminat cu peregrinările. Acum, au tras runa Wunjo și vor primi tot ceea ce își doresc de la viață. Gemenii au avut perioada în care au putut afla răspunsul unor probleme, trebuie doar să îi lase pe ceilalți să vorbească și ei să asculte.

Racii trebuie să aibă răbdare. Dacă nu, forțează norocul. Surprizele plăcute sunt făcute pentru cei care știu să aștepte. Leul este în situația în care s-a ocupat de tot și a uitat să se ocupe de el. Trebuie să își mobilizeze forțele pentru a-și consolida poziția în societate și la locul de muncă. Fecioara, după o perioadă benefică, ar trebui să schimbe tactica și modul de abordare al problemelor.

horoscop rune voropchievici
Horoscop runelor, cu Mihai Voropchievici. pentru săptămâna 9 -15 septembrie. Visele Balanțelor se îndeplinesc. Sursa foto: Antena 3

Vești bune pentru Balanțe

Balanțele au ocazia să facă „tabla înmulțirii”. Runa le anunță fertilitate și belșug. Visele li se vor îndeplini. Scorpionii intră într-o săptămână de necunoscut. Nu se mai implică în toate lucrurile, e o aură de mister în care se învăluie, trebuie să își rezolve problemele. Săgetătorii primesc un cadou de la o persoană care se gândește la ei. Poate chiar și bani. Capricornii pot afla un adevăr de viață foarte important.

Vărsătorilor li s-a făcut de mtuare din casă sau de schimbat serviciul. Vor valorifica cea mai bună dintre posibilități. Peștii fac „revoluție”. Sfatul e să nu se ambaleze și să nu pornească războaie. Cel mai bine este să fie calmi și totul se va rezolva

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×