Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 25 – 31 august 2019. O zodie are de câștigat pe toate planurile

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
24/08/2019, 20:23
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 25 – 31 august 2019. O zodie are de câștigat pe toate planurile
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 25 - 31 august 2019. O zodie are de câștigat pe toate planurile

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru săptămâna 25  -31 august 2019. Mai multe semne zodiacale vor avea parte de un sfârșit de august minunat, dar alți nativi vor avea parte de zile mai puțin fericite, conform runelor numerologului. Previziunile acestuia au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” difuzată de Antena 3.

Horoscopul runelor săptămâna 25 – 31 august 2019

Berbecii au parte de o certitutidine. Vor primi un cadou minunat de la persoane care îi iubesc. Taurii sunt puși pe plecare, astrele le anunță o călătorie importantă. Să se distreze! Gemenii sunt puși pe harță, dar dacă se vor tempera, toate bătăliile pornite, vor fi câștigate cu siguranță. Racii au o săptămână mai grea, mai tensionată, să aibă putere, tărie, caracter.

Leii sunt agitați, explozivi. Vor sta în permanentă stare de agitație. Să se relaxeze. Toate sunt perfecte, ei își fac griji inutile. Vești bune pentru Fecioare, se mișcă lucrurile. Se anunță cadouri, surprize sau bani în conturi. Balanțele să lase toate grijile legate de trecut și să se pregătească pentru un an mult mai bun.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 18-24 martie. Ce se întâmplă cu zodiile?
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 25-31 august. Ce se întâmplă cu zodiile?

Capricornii au tras runa norocoasă

Scorpionii își doresc ceva mai rapid. Să nu se grăbească, lucrurile bune vor veni doar dacă au răbdare și au pus totul la timp. Săgetătorii ar trebui să abordeze altfel problemele care îi interesează, să schimbe tactica.

Capricornii au tras runa Wunjo și au de câștigat pe toate planurile și le va merge foarte bune. Vărsătorii să mobilizeze toate forțele și să își consolideze poziția, e ca un taifun în capul lor și nu au stabilit ce vor în viață. Peștii vor găsi rezolvarea la toate problemele, erau într-o nebuloasă, iar acum vor găsi răspunsuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×