Horoscop zilnic: miercuri, 4 septembrie. Scorpionul, înconjurat de oameni cu două fețe

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
03/09/2019, 17:00
Horoscop zilnic: miercuri, 4 septembrie. Scorpionul, înconjurat de oameni cu două fețe GALERIE FOTO
Horoscop 4 septembrie

FANATIK vă aduse horoscopul zilei de 4 septembrie. Astrele le surâd multor zodii, care sunt foarte bine văzute în societate, dar și la locul de muncă, au parte de dragoste, dar și de idei bune de afaceri. Altele însă, cum ar fi Scorpionul, vor avea de înfruntat oameni cu două fețe.

Așa arată horoscopul pentru data de 4 septembrie

Berbec

Astrele vin cu surprize plăcute pentru Berbeci. Acești nativi sunt văzuți bine la locul de muncă. Șefii lor sunt pe cale să-i avanseze sau să le ofere un bonus generos!

Taur

Nativii Taur trebuie să-și asume riscuri și să facă odată o alegere. Fie că este bună sau rea, tot este mai bună decât să regretați în trecut că nu ați făcut nimic, că nu ați încercat.

Horoscop 4 septembrie
Horoscop 4 septembrie

Gemeni

Nativii Gemeni trebuie să-și asume greșelile, să învețe din ele și să nu le mai repete, pe cât posibil. Este o nouă zi, lăsați trecutul în urmă și mergeți mai departe!

Rac

Racul trebuie să se calmeze și să nu se mai implice în lucruri care nu îu privesc. Îi poți ajuta pe cei din jur, dar mai bine așteaptă să ți se ceară ajutorul, nu vă mai oferiți mereu.

Leu

Leul este plin de energie astăzi. Energia lui debordantă parcă atrage numai lucruri bune. Colegii îl privesc cu respect, iar prietenii îi cer sfaturi de tot felul.

Fecioară

Fecioara are șanse reale să-și întâlnească sufletul pereche. A meritat așteptarea, deoarece acesta pare să fi fost făcut după visele tale.

Balanţă

Nativii Balanță snt nostalgici astăzi după zilele deja apuse. Trebuie să se mobilizeze și să revină cu picioarele pe pământ, deoarece are multă treabă la locul de muncă.

Scorpion

Scorpionul va avea parte de o afecțiune falsă astăzi, însă nativul se va prinde imediat. Trăiește o zi ciudată astăzi, înconjurat de oameni falși.

Săgetător

Săgetătorul este lipsit de energie astăzi, iar acest lucru se va vedea și la locul de muncă. Parcă nu mai are chef de nimic, iar șefii vor sesiza acest lucru, din păcate. Esteposibil să primiți o amendă sau să fiți chiar retrogradat la locul de muncă.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt admirați de la distanță de o persoană cu care au multe în comun, chiar și timiditatea. Fiți mai atent la cei cu care intrați în contact și poate faceți primul pas.

Vărsător

Nativii Vărsător se vor afla în centrul atenției. Au capacitatea să-și impresioneze șefii și să-i facă să le propună un job mai bun. Le merge bine și pe plan personal, deoarece au șanse să facă o nouă cucerire.

Peşti

Nativii Pești sunt lipsiți de enrgie astăzi și nu au chef de nimic. La locul de muncă nu dau randament și dacă este posibil mai bine rămâneți acasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×