Horoscop rune săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii câștigă pe toate planurile

Alex Năstase   
în Stiri mondene
23/11/2019, 21:08
Horoscop rune săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii câștigă pe toate planurile GALERIE FOTO
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru următoarea săptămână. Sursa foto - facebook

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3. Mai mulți nativi vor avea zile bune în săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019, dar există și unele excepții. Totodată, acești nativi ar trebui să schimbe strategia.

Așa arată horoscopul cu rune al lui Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Berbec

Nativii din această zodie trebuie sa se automobilizeze ca să știe cine e seful acasa, la serviciu și în societate. Să nu mai stea în expectativă. Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, inspirați probabil de această iarnă! Revigorare în toate planurile, bucurați-vă de viață.

Taur

Va avea o săptămână mai grea, în care trebuie să demonstreze că sunt capabili. Aveți grijă de voi, vedeți cum vă raportați la muncă și odihnă, e o săptămână de încercări, care trebuie să văprindă cu bateriile încărcate.

Gemeni

Au în jurul lor o aură de mister. Nu deranjați gemenii în săptămâna viitoare. Se vor confrunta și ei cu o săptămână dificilă, deoarece vor fi nevoiți să pornească noi proiecte, să cunoască noi oameni, să facă schimbări în viața lor, cu alte cuvinte! Se vor confrunta cu o suită de schimbări majore, la fel ca în cazul Berbecilor.

Rac

E pe picior de plecare. Alergături, călătorii multe. Aceștia au din nou posibilitatea de a discuta cu ceilalți, să nu mai trăiască în trecut, rezolvarea este numai dialogul. Dar, dialogul nu înseamnă monolog, așadar ascultă-i și pe ceilalți și nu le mai exclude din start părerile.

Leu

E a doua săptămână în care au ieșit bine pe fertilitate și belșug. Mobilizare generală pentru atingerea obiectivelor. Este o săptămână foarte bună pentru nativii născuți sub semnul zodiacal Leu. Aceștia câștigă pe toate planurile, sunt favoriții săptămânii viitoare!

Fecioară

Se gândesc să ofere cadouri celor apropiați. Nativii muncesc mult, iar astrele le anunță o călătorie, în care se pot relaxa puțin, deoarece aceasta se poate transforma într-o atât de mult așteptată vacanță. Cert este că aveți nevoie de bagaje pregătite.

Balanță

Să nu forțeze mâna norocului. Lucrurile bune vin pentru ele când învață să aștepte. Balanțele sunt loviți de efectul bumerangului! Pot afla un adevăr foarte important, care vine cu marcaj sau cu schimbare. Fiți atenți, ce ați sădit, aia veți culege.

Scorpion

Schimbări importante acasă. Lăsați la o parte problemele și grijile, deoarece acestea sunt de domeniul trecutului. Pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună decât tot ce ați trăit până acum.

Săgetător

Au câștiguri pe toate planurile. Intră într-o săptămână cu daruri și cadouri, deoarece se pare că este pregătit de Sărbători. Cineva se gândește intens la voi, în orice caz, discutăm despre cadouri.

Capricorn

Au parte de o dragoste nouă, pasională. Relaxați-vă și nu vă mai faceți griji pentru alții. Mergeți să-i vedeți pe cei apropiați, pentru că le este dor de voi. Scăpați de ipohondria din capul vostru.

Vărsător

Are o săptămână în care e protejat de Divinitate. Nativii din această zodie visează cu ochii deschiși la lucruri bune. Ori o schimbare de locuință, ori a locului de muncă. Dar doar una poate fi favorabilă.

Pești

Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Sunt revigorați. Nativii năcuți în zodia Pești vor acum totul, dar sunt sfătuiți să aibă răbdare. Tot ce înseamnă lucruri bune, surprize plăcute, toate sunt făcute pentru cei care au răbdare. Vremea ta va veni si ea!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×