Afacere de peste un milion de euro pentru doi români. Colegi la ASE, parteneri într-o rețetă plină de cadouri

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 12:12
Afacere de peste un milion de euro pentru doi români. Colegi la ASE, parteneri într-o rețetă plină de cadouri GALERIE FOTO
Afacerea celor doi români a ajuns la peste un milion de euro. Sursa foto - facebook

Afacere de peste un milion de euro pentru doi români. Vlad Prioteasa s-a așezat în prima zi la facultate în bancă lângă Cosmin Poenaru. Nici nu gândea că alături de noul său coleg urma să lanseze un business de zile mari. Conform zf.ro, cei doi conduc în prezent cea mai mare afacere de cadouri pentru angajaţii din corporaţii. Vlad Prioteasa spune că firma lor este „principalul furnizor de coşuri cadou pe segmentul corporate din România”.

Afacere de peste un milion de euro pentru doi români.

În prezent, cei doi livrează sute de mii de produse către 3.500 de clienţi companii din toate domeniile – auto, bancar, telecomunicaţii, asigurări, agricultură, energie, construcţii, farma, juridic, imobiliar. Și cifra de afaceri este una pe măsură – anul trecut au terminat cu 1,2 milioane de euro, iar pentru anul în curs estimează o creştere de 25%. De altfel, cadourile lor ajung în toată ţara, iar activitatea se desfăşoară în trei depozite de peste 3.000 de metri pătraţi, cu patru linii de ambalare diferite.

„Se lucrează nonstop în schimburi pentru a onora la timp comenzile”, spune Vlad Prioteasa, dar acesta nu se ferește și își aduce aminte cu plăcere că lucrurile n-au stat chiar așa la început. Au început cu un buget de 600 de lei pentru şedinţa foto şi produse – iar site-ul l-au realizat după ce au urmărit tutoriale pe YouTube. La fel s-a întâmplat și în cazul promovării. „Prima comandă a venit pe 13 decembrie şi ne solicita 200 de cadouri, cu livrare a doua zi.

Colegi la ASE, parteneri într-o rețetă plină de cadouri

Ne-au plătit în avans pentru că nu aveam bani pentru marfă şi am livrat a doua zi cu o Dacia Papuc”, îşi aminteşte Prioteasa detaliile primei comenzi. Au urmat ani dificili cu 8-12 livrări pe zi. Atunci preluau în paralel comenzi până la ora 17, după care până la miezul nopţii ambalau ce trebuia să livreze a doua zi. „De la bun început, ne-am propus să nu întârziem nicio comandă, indiferent dacă trebuie să ambalăm până la 5 dimineaţa.

S-a întâmplat să terminăm de ambalat la 7 dimineaţa şi să plecăm direct la livrare”, mai spune Vlad Prioteasa despre începuturile unei afaceri care astăzi generează peste un milion de euro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×